Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Su muzika nederantys šokiai Nyderlandų pasirodyme

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Toliau scenoje – antrą sykį Nyderlandams atstovaujantis Waylon, antrajame pusfinalyje atliksiantis kūrinį „Outlaw In ‘Em“.

Pasirodymo pradžioje matome ant pakylos stovinčius penki žmones – keturi iš jų, tarp kurių ir pagrindinis vokalistas, rankose turi gitarą, o dar vienas muša būgnais. Iš platformos sklinda geltonos šviesos, kurios žybsi pagal dainos ritmą. Už atlikėjų taip pat yra pastatyti dar keli prožektoriai. Pirmoje dainos pusėje vaizdas atrodo geras ir daug žadantis.

Visgi, jau netrukus keturi muzikantai pradeda šokti ir nulipa nuo platformos, ant jos palikdami tik Wayloną. Keistai atrodo ne tik traukulius primenantys judesiai, tačiau vėliau demonstruojami ir breiko elementai. Turint omeny, jog atliekamas kantri stiliaus kūrinys, tokie šokiai atrodo visiškai netinkami šiam pasirodymui.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Waylon šiandien buvo apsivilkęs leopardiniais raštais margintą švarką, juodas kelnes ir jo vizitine kortele tapusią skrybėlę. Kiti komandos nariai vilkėjo įvairius drabužius.

Abejonių nekėlė ir Waylon vokalas – kaip visuomet jis skambėjo stipriai ir užtikrintai. Visgi, bendrą įspūdį gadina choreografija – tikėjausi klasikinio pasirodymo, o išvydau jovalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Mantas
Mantas
prieš 5 metus

Tautvydai, na nejau viskas taip blogai? Nei vieno gero atsiliepimo nepamačiau per vykusias repeticijas išskyrus apie Lietuvą. Ar čia toks neobjektyvumas ir pavydas ar Ieva parveš Lietuvai pergalę? Pernai pasirodymai buvo totalus kičas bet kažkaip tiek nestūmėt kaip ant šių metų. Įtariu kad tiesiog per daug tobulumo Lietuvos žurnalistai ieško