Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Spalvinga ir pozityvi Moldovos repeticija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ redaktorė Kristina.

Po kelių tamsių ir dramatiškų pasirodymų į sceną žengia spalvingieji ir energingieji moldavai.

Viduryje scenos stovi siena su trejomis durimis, pro kurias vaikšto grupės „DoReDoS“ nariai, tarsi pasakodami komišką istoriją apie meilės trikampį. Grupė vilki spalvingus drabužius: Marina yra su geltona suknele, Sergiu su mėlynu, o Eugeniu – su raudonu kostiumu; jų aprangos spalvos imituoja Moldovos vėliavą. Kolektyvo nariai pasirodymo metu tai ateina, tai išeina pro duris ir įdomu tai, jog už durų stovi ir pritariantieji atlikėjai, kurie yra apsirengę lygiai taip pat, kaip ir grupės nariai, todėl tai jiems leidžia pasirodyme parodyti įvairias linksmas ir komiškas scenas.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Tiek grupės narių, tiek pritariančiųjų vokalistų balsai skamba gerai ir visi atlikėjai scenoje skleidžia itin smagią ir gerą energiją. Spaudos centre Moldovos repeticija priimta labai pozityviai – žurnalistai iš viso pasaulio nuoširdžiai juokėsi iš komiškų scenų ir kiekvieno bandymo metu moldavus palydėjo gausiais plojimais.

Manau, jog pasirodymui šiek tiek trūko geresnio apšvietimo ir didesnio scenos ploto panaudojimo, nes scenoje stovinti šviesi sienelė ir nedideliu atstumu nuo jos judantys atlikėjai sukuria įspūdį, jog pasirodymas ir pati scena atrodo tuštokai.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus