Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Paprasta, bet neprasta Rumunijos atstovų „The Humans“ repeticija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej. 

Antrieji šiandien scenoje pasirodo rumunai „The Humans“ su kūriniu „Goodbye“.

Pasirodymo pradžioje solistė stovi scenos centre, o šalia jos – nugaromis į salę atsisukę du gitaristai, dėvintys kaukes. Netrukus gitaristai atsisuka ir pradeda judėti kartu su dainininke „Goodbye“ ritmu. Uždainio metu vokalistė Adi vaikšto tarp scenoje pastatytų juodų ir baltų manekenų, ant kurių uždėtos baltos kaukės. Antrame plane likę muzikantai skambina baltu fortepijonu ir muša būgnais, o ant pakylos matome violončelininkę. Pasirodymo metu atlikėja aktyviai bendrauja su kitais muzikantais, įrodydama, jog nėra vien vokalistė ir talkinantys muzikantai  – jie tikra komanda.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pirmosios repeticijos metu atlikėja pasipuošė violetine suknele su gilia iškirpte, o muzikantai vilkėjo baltas palaidines ir kelnes žemu klynu. Mergina, griežianti violončele, vilkėjo baltą suknelę. Vokaline prasme viskas skambėjo švariai ir užtikrintai.

Tikrai nenustebsiu išvydęs Rumuniją šių metų „Eurovizijos“ finale. Nors pasirodymas nekelia nuostabos, jame nėra kažkokių ypatingų elementų, kurie stebina, tačiau viskas atrodo tvarkingai ir kokybiškai. Rumunams tikrai nebus gėda už savo atstovus.  Spaudos centre žurnalistai repeticiją palydėjo plojimais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus