Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Trečiąją repeticijų dieną pradeda Alexander Rybak

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Šį rytą pirmasis „Altice“ arenos scenoje pasirodė „Eurovizijos“ nugalėtojas Alexander Rybak. Antrą kartą konkurse Norvegijai atstovausiantis atlikėjas pristatė mažai nuo nacionalinio finalo pakitusį pasirodymą. 

Atlikėjas pasirodymą scenoje pradeda vienas ir įmituoja grojimą ekrane sukurtomis muzikinių instrumentų projekcijomis. Alexander vilki mėynos spalvos marškinius ir švarkelį, taip pat juodas kelnes. Pasirodymo metu ekrane ir toliau šmėžuoja įvairios projekcijos – muzikinės natos, knygos, futbolo kamuolys, širdelės ir t. t.

Antrojo posmo pradžioje prie vaikino prisijungia keturi šokėjai. Nusirengęs švarką prisijungia ir pats atlikėjas. Galiausiai Alexander į rankas ima smuiką ir juo groja. Pasirodymo pabaigoje išvystame ir pirotechniką.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Viso kūrinio metu scenoje iš esmės dominavo šviesiai mėlyna ir purpurinė spalvos. Vertinant kamerų darbą, galima teigti, jog jų darbas šiandien buvo išties geras, projekcijos taip pat atrodė puikiai suderintos su Alexander judesiais.

Energingas ir įdomus pasirodymas, kurį paruošė norvegai, tikrai liks pastebėtas. Visgi, didžiausia pasirodymo vinis yra charizmatiškas, scenoje puikiai besijaučiantis ir stabilų vokalą demonstruojantis Alexander Rybak.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus