Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Suomijos atstovės Saaros Aalto ryškiaspalvė repeticija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ redaktorė Kristina.

Po pietų pertraukos „Altice“ arenos scenoje pasirodė suomių žvaigždė bei šalies atstovė Saara Aalto.

Saara pasirodymą pradeda ant vertikalios besisukančios platformos – panašų sprendimą jau matėme ir „UMK 2018“ finalo metu, kuomet Saara atliko vieną iš atrankos kūrinių „Domino“. Pirmųjų kūrinio eilučių metu atlikėja sukasi ant minėtos platformos, šalia jos yra du šokėjai. Pasibaigus pirmajam posmui, atlikėja palieka platformą ir ateina į scenos centrą, kuriame prie jos prisijungia dar du šokėjai.

Didžiąją pasirodymo dalį atlikėja kartu su šokėjais juda ant scenos, o prieš dainos kulminaciją Saara užlipa ant aukštos, ryškiomis spalvomis apšviestos, platformos. Arenoje dominuoja purpurinė, mėlyna ir rožinė spalva, o pasirodymo pabaigą vainikuoja pirotechnika – fejerverkai bei žiežirbų lietus.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Saaros balsas skamba puikiai ir užtikrintai, tik šiek tiek kliūna jos vokalo sąskambis su pritariančiaisiais vokalistais – tikiuosi, jog iki sekančių repeticijų tai susitvarkys. Taip pat, galima pastebėti, jog kai kuriomis akimirkomis kamerų darbas yra nestabilus – stambiu planu filmuojamas vaizdas šiek tiek dreba, bet neaišku, ar tai yra pasirodymo dalis, ar operatorių klaida.

Manau, jog ištaisius šias mažas klaidas, Suomija taps tikrai stipria kandidate patekti į finalą. Spaudos centre Saaros pasirodymai buvo palydėti gausių ovacijų, ypač paskutinio bandymo metu, kuomet išvydome ir pirotechnikos elementus.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus