Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Baltarusijos pasirodyme – rožių žiedlapiais „kraujuojantis“ Alekseev

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Aštuntasis scenoje šiandien pasirodė Baltarusijos atstovas Alekseev, pirmajame pusfinalyje atliksiantis kūrinį „Forever“. 

Trumpai apibūdinant šį pasirodymą galima pasakyti, jog „Eurovizija“ to dar nematė. Pasirodymo pradžioje Alekseev filmuojamas iš arti, o rankoje atlikėjas laiko rožę. Vaikinas ištiesia gėlę į kamerą, ir rožė nukeliauja pas ant grindų sėdinčią šokėja. Moteris pradeda judėti, tačiau netrukus netikėtai išsitraukia lanką ir iššauna rožę atgal į atlikėją. Vaizdas grįžta į Alekseev ir atrodo, kad gėlė perskrodė atlikėjui ranką ir įstrigo.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Dainos kulminacijoje pasirodo projekcijomis ekrane sukurti rožių žiedai, kurie sklinda iš atlikėjo, taip perteikiant idėją, kad vaikinas kraujuoja. Kūriniui artėjant į pabaigą, pakila, ant kurios stovi vaikinas, kyla į viršų, taip pat pasigirsta pritariančiųjų atlikėjų balsai. Tuo metu šokėja raitosi ant žemės.

Galiausiai, pabaigoje Alekseev atsuka nugarą, kur matome apnuogintą vaikino nugarą, o ją dengia dirbtinai sukurta žaizda, sudaryta iš rožių.

Vokaliai vaikinas buvo stabilus, tačiau stebint tokį keistą pasirodymą, tiek daina, tiek ir vokalas atsiduria antrame plane. Atrodo, jog Baltarusijos delegacija siekė itin dramatiško pasirodymo, tačiau kai kurie sprendimai spaudos centre susirinkusiems žurnalistams kėlė tik didelį juoką.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus