Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Pirmoji Lietuvos repeticija spaudos centre palydėta plojimais

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Kristina.

Šiandien, pirmąją repeticijų dieną, į sceną lipo ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

Ieva pasirodymą pradeda sėdėdama ant grindų. Pirmąsias dainos eilutes kamera iš lėto artėja link atlikėjos iš nugaros, vėliau Ieva yra filmuojama iš įvairių kampų, tiek stambiu, tiek plačiu planu. Pirmojo bandymo metu scenoje dominavo geltona šviesa, o sekančius kartus buvo išbandomi šiek tiek tamsesni šviesų deriniai. Atlikėja vilki šviesiai rožinį megztinį bei ilgą tokios pačios spalvos sijoną ir yra basa.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Pasirodymo metu ekrane pasirodo keturios nespalvotos projekcijos – vaikai, šeima ir dvi poros, iš kurių viena yra Jūratė ir Česlovas Norvaišos. Pirmųjų bandymų metu projekcijos buvo šiek tiek nesuderintos su kamerų darbu, tačiau paskutinį kartą viskas įvyko sklandžiai.

Antroje pasirodymo pusėje Ieva atsistoja ir pradeda vaikščioti po sceną, paskutinio priedainio metu ji užlipa ant scenos šone esančio tiltelio. Pasirodymo pabaigoje, kaip ir nacionalinės atrankos finale, prie atlikėjos prieina jos vyras ir paima ją už rankos. Taip pat pagaliau aišku, kokia kalba Ieva atliks paskutines dainos eilutes – jos nuskambės lietuviškai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Spaudos centre susirinkę žurnalistai Ievą priėmė itin šiltai, o kiekvieną repeticijos bandymą palydėjo gausiais plojimais – kol kas Lietuva sulaukė daugiausiai spaudos atstovų palaikymo.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus