Eurodiena.lt

„Eurovizija 2018“ – ką jums paruošė „Eurodienos“ komanda?

Jau rytoj Lisabonos „Altice“ arenoje prasidės pirmosios asmeninės šių metų „Eurovizijos“ dalyvių repeticijos. „Eurodienos“ komandos nariai jau pakeliui į Lisaboną, kur kiekvieną dieną iki pat konkurso finalo pateiks jums šviežiausias „Eurovizijos“ naujienas.

Tradiciškai, repeticijas stebėdami spaudos centre, apžvelgsime visų šalių pasirodymus. Pirmuosius pasirodymus stebėti galėsime tik per ekranus, tad dalinsimės įspūdžiais, o vaizdinę medžiag pateiks tik oficialus „Eurovizijos“ puslapis. Savaitės viduryje prasidėsiančios antrosios repeticijos bus atviros spaudos atstovams, tad tuomet laukia daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų. Taip pat rengsime interviu su šių metų konkurso dalyviais.

Pirmoji repeticijų diena bus svarbi ir itin įdomi, kadangi arenoje pasirodys ne tik daug konkurso favoritais laikomų atlikėjų, tačiau ant scenos žengs ir Lietuvos viltis Ieva Zasimauskaitė. Mūsų šalies atstovės repeticija truks nuo 16.20 val. iki 16.50 val. (Lietuvos laiku). Visos savaitės pasirodymų tvarkaraštį galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Kiekvieną dieną, po repeticijų pabaigos (apie 19-20 val.) Lietuvos laiku „Eurodienos“ komanda surengs trumpą dienis apžvalgą, kurią tiesiogiai galėsite stebėti mūsų „Facebook“ puslapyje. Kviečiame užduoti klausimus, į kuriuos pasistengsime atsakyti. Apžvalgų, taip pat ir renginių metu galėsite laimėti įvairių prizų.

Tiesiogines vaizdo apžvalgas planuojame ir antrųjų generalinių repeticijų metu, kurios vyks gegužės 7, 9 ir 11 dienomis, likus parai iki transliacijų. Jos metu taip pat mūsų skaitytojus kviečiame būti aktyvius, užduoti įvairius klausimus, o mes pasidalinsime ne tik mūsų ir kitų žurnalistų prognozėmis Lietuvai bei kitoms šalims, tačiau ir įdomiomis detalėmis apie šiųmetinį konkursą.

Gegužės 6 dieną, sekmadienį, vyks oficiali „Eurovizijos“ atidarymo ceremonija, o ant mėlynojo kilimo žengs visų šalių atstovai. Šią ceremoniją tiesiogiai stebėti galėsite ir jūs oficialiame konkurso puslapyje, o „Eurodienos“ komanda vėliau pasidalins įspūdžiais iš renginio.

Galiausiai, pasistengsime apžvelgti ir „Euroviziją“ rengiantį miestą – Portugalijos sostinę Lisaboną. Pirmą kartą konkursą rengianti šalis siekė surengti taupų, bet įspūdingą konkursą. Aptarsime, ar šį tikslą Portugalija išpildė.

Tikimės, jog „Eurodienos“ pateikiamos naujienos jums bus įdomios. Taip pat primename, kad visuomet laukiame jūsų pasiūlymų, kuriuos galite rašyti el. paštu (info@eurodiena.lt) arba susisiekti su mumis „Facebook“ puslapyje.

Linkime geros „Eurovizinės“ karštinės ir dėkojame, kad mus skaitote.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus