Eurodiena.lt nuotr.
Dalyviai

Ievos Zasimauskaitės išlydėtuvės į „Euroviziją“: muzika, pokalbiai ir portugališkų patiekalų gaminimas

Trečiadienį kulinarinėje renginių studijoje „Čiop čiop“ buvo surengtos 2018 metų Lietuvos atstovės „Eurovizijoje“ Ievos Zasimauskaitės išlydėtuvės.

Su susirinkusiais draugais, kolegomis ir šeima Ieva dalijosi savo dainomis ir pamąstymais. Atlikėja prisipažino, kad ir ją kartais persekioja neigiamos mintys, tačiau ji suranda jėgų žvelgti į priekį pozityviai, o su nerimu visuomet padeda kovoti meditacija.

Eurodiena.lt nuotr.

Atvykę svečiai iš pradžių stebėjo dokumentinį filmą apie Ievos „eurovizinę“ kelionę, o tuo tarpu pati dainininkė nešvaistė laiko veltui ir kartu su studijos šefu Ronaldu Nagrockiu gamino portugališką sriubą.

Eurodiena.lt nuotr.

Ieva padėkojo savo šeimai, dvasiniams mentoriams ir visai palaikymo komandai. Tarp labiausiai pagerbtų buvo ir „When We’re Old“ kūrinio autorius Vytautas Bikus. Ieva prisipažino, jog ilgai ieškojo kompozitoriaus, kuris suprastų jos vidinę būseną ir galėtų ją perteikti muzikiniu pavidalu. Atsidėkodama už viską, Ieva padovanojo Vytautui talismaną – laimės monetą. Tokį patį suvenyrą kiek anksčiau iš Ievos rankų gavo ir buvęs Lietuvos Prezidentas Valdas Adamkus.

Eurodiena.lt nuotr.

Ieva taip pat padėkojo žurnalistams, nes, pasak atlikėjos, jie tapo jos draugais ir pateikia visuomenei viską taip, kaip yra iš tiesų. Todėl ji nebijo dalintis su žurnalistais savo asmeniniais išgyvenimais. Spaudos atstovus Ieva apdovanojo suvenyriniais pieštukais.

Eurodiena.lt nuotr.

Tuo tarpu į renginį atvykusi draudimo įmonės „Gjensidige“ rinkodaros vadovė Ramina Vileniskienė džiugiai paskelbė, jog visa Lietuvos delegacija „eurovizinės“ kelionės metu nuo nelaimingų atsitikimų bus apdrausta 2,2 mln. eurų suma.

Eurodiena.lt

Paklausta apie šių metų varžovus, Ieva prisipažino, jog labiausiai jai patinka Austrijos, Airijos ir Ispanijos kūriniai, o netrukus ir pati atliko „Together“ ir „Tu Cancion“. Nors atlikėja iš anksto atsiprašė už savo ispanų tarimą, tačiau klausytojai buvo pakerėti ir apdovanojo Ievą audringais aplodismentais.

Pirmą kartą gyvai buvo atliktas ir „Kol myliu“ remiksas. Iki šiol galėjome išgirsti tik anglišką šio perkūrinio versiją.

Akivaizdu, jog remikso autorius radistas Jonas Nainys yra patenkintas savo darbu.  Palaikyti Ievos jis atvyko kartu su žmona Simona.

Eurodiena.lt nuotr.

Renginyje taip pat dalyvavo ir šių metų Lietuvos nacionalinės atrankos antros vietos prizininkas Jurgis Brūzga su žmona Akmėja, kuri Lisabonoje talkins Ievai kaip pritariančioji vokalistė.

Eurodiena.lt nuotr.

Delegacijos vadovas Audrius Giržadas neslėpė džiaugsmo dėl to, kad Ieva yra iškalbi ir puikiai bendrauja su žurnalistais.

Eurodiena.lt nuotr.

Lietuvos „eurovizinė“ komanda susirinks jau rytoj balandžio 28 dieną 04:30 Vilniaus oro uoste, todėl visi norintys yra kvečiami palydėti į skrydį mūsų šalies viltį Ievą Zasimauskaitę ir palinkėti jai sėkmės. Taip pat kviečiame peržiūrėti dokumentinį filmą apie Ievą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus