Dalyviai

„Eurovizijos 2018“ dalyvių pristatymas: Ukraina

Šalis: Ukraina;
Pasirodymo data: gegužės 10 d., antras pusfinalis;
Pasirodymo numeris: 18;
Atlikėjas: MELOVIN;
Daina: „Under The Ladder“;
Kūrinio autoriai: MELOVIN (m), Mike Ryals (ž).


MELOVIN:

Šių metų Ukrainos viltis „Eurovizijoje“ Kostyantin Bocharov, arba MELOVIN, prieš 21 metus gimė Odesoje. Nors ir užaugo šeimoje, kuri nieko bendro su muzika neturėjo, muzikuoti jis pradėjo nuo pat vaikystės. Jaunystėje vaikinas išbandė ne tik muziką, bet ir teatrą – MELOVIN yra tapęs įvairių teatro renginių laureatu. 2012 metais atlikėjas sukūrė pseudonimą MELOVIN ir pradėjo savo muzikinę karjerą.

MELOVIN net tris kartus dalyvavo ukrainietiško „X-faktoriaus“ atrankoje, tačiau tik 2015 metais jam pavyko patekti tarp laimingųjų dvyliktuko, gavusio teisę pasirodyti tiesioginėse laidose. MELOVIN sugebėjo nukeliauti net iki finalo, kuriame jam teko pasirodyti kartu ir su tuo metu dar tik būsima „Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala. Atlikėjas laidoje pasirodė puikiai ir tapo konkurso nugalėtoju – tuo metu jam buvo vos 18 metų.

Po „X-faktoriaus“ atlikėjas kartu su kitais šou dalyviais dalyvavo ture po visą šalį, o 2016 metais išleido pirmąjį savo singlą „Ne Odinokaya“. Kitais metais MELOVIN pirmą kartą sudalyvavo Ukrainos nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su daina „Wonder“, tačiau liko trečias. Šiemet atlikėjas atrankoje sudalyvavo dar kartą – nors komisija jam skyrė antrą vietą, jis tapo absoliučiu žiūrovų favoritu ir triumfavo atrankoje.

 

Ukraina „Eurovizijoje“:

Pirmą savo atstovą į „Euroviziją“ ukrainiečiai išsiuntė 2003 metais, o dar po metų džiaugėsi ugningosios Ruslanos ir „Wild Dances“ iškovota pergale. Sėkmingai prisidėję prie populiariausio Europos muzikinio renginio, ukrainiečiai neužmigo ant laurų ir iki šiol yra viena iš sėkmingiausių dalyvių, turinti šimtaprocentinį patekimo į finalą koeficientą.

Antrąją pergalę iškovojo balsingoji Jamala, kuri įrodė, jog pergalei pasiekti nereikia tapti komisijos ar televizijos žiūrovų favorite. Dar du kartus Ukraina liko vos per plauką nuo pergalės, kai šalies garbę gynė Verka Serdiučka ir Ani Lorak. Ši valstybė „Eurovizijai“ yra padovanojusi ne vieną primadoną, nes net 11 šalies atstovių buvo moterys – šiemet šaliai atstovausiantis MELOVIN bus tik antras vaikinas, kuriam patikėta ginti šalies garbę konkurse.

Du kartus Ukrainos vardu dainuoti buvo išrinktos grupės – nežinia, ar tai atsitiktinumas ar ne, bet būtent tada, kai konkursui šeimininkavo Kijevas. Kaip bebūtų, abi šios grupės Ukrainai yra atnešusios blogiausius rezultatus: „GreenJolly“ 2005 metais užėmė 19 vietą, o pernai „O.Torvald“ – 24. Per savo dalyvavimo istoriją daugiausia taškų ukrainiečiai yra skyrę Rusijai, o sulaukę iš Baltarusijos.

YouTube player

MELOVIN socialiniuose tinkluose:

Eimantas:  Nors praėjusių metų Melovin daina, man asmeniškai buvo įsimintinesnė, šią po kelių pasiklausymų taip pat galima pamėgti. Charizmatiškas ir energijos pilnas pasirodymas – kad daina bus finale net neabejoju. 9/10

Justas: Ukraina išlieka viena mano mėgstamiausių „Eurovizinių“ šalių. Puiki daina, puikus atlikėjas, puikus pasirodymas. Mane labai stebina faktas, kad lažybininkai Ukrainai šiemet prognozuoja vietą finalo gale. 10/10

Kristina: Be galo džiaugiuosi, jog Ukraina šiemet pasirinko būtent MELOVIN – atlikėjas yra ne tik charizmatiškas bei originalus, tačiau ir puikus vokalistas, o „Under The Ladder“ yra itin geras ir stiprus kūrinys. MELOVIN savo užnugaryje turi stiprią komandą, kuri jam tikrai padės sukurti kuo geresnį pasirodymą Lisabonoje – tikiu, jog Ukraina šiemet vėl džiaugsis puikiu rezultatu. 10/10

Bendras įvertinimas: 9.1

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus