Dalyviai

Amsterdame įvyko tradicinis „Eurovision in Concert“ renginys

Šį šeštadienį Amsterdame jau dešimtą kartą buvo surengtas „Eurovision in Concert“ renginys, į kurį šiemet susirinko net 32 šalių delegacijos. Tarp žiūrovams savo pasirodymus dovanojusių atlikėjų buvo ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

Šiemet renginys persikėlė į „AFAS Live“ koncertų salę ir tai leido pasirodymus gyvai stebėti gausesniam žiūrovų skaičiui. Be 32 šiųmetinės „Eurovizijos“ dalyvių, savo pasirodymus taip pat surengė 1986 metų konkurso nugalėtoja iš Belgijos Sandra Kim.

Renginyje netrūko ir siurprizų – susirgusią Prancūzijos atstovę scenoje pavadavo ir kūrinį „Mercy“ atliko SuRie iš Jungtinės Karalystės, o bulgarų grupę „Equinox“ vieną vakarą papildė pernai Kijeve dainavęs Kristian Kostov.

Amsterdame apsilankusi Ieva ir vėl sulaukė didelio žurnalistų dėmesio, dalijo interviu, o jos kūrinys publikos buvo pasitiktas šiltai, salė mirgėjo nuo telefonuose įjungtų švieselių. Tai buvo paskutinė Ievos išvyka prieš konkursą – jau po mažiau nei dviejų savaičių Lietuvos viltis vyks į Lisaboną.

Ieva Zasimauskaitė – „When We’re Old“:

 MELOVIN iš Ukrainos:

Eugent Bushpepa iš Albanijos:

Nyderlandų atstovas Waylon su „Outlaw In ‘Em“:

Prancūzų atstovę pavadavusi SuRie su „Mercy“:

Visus pasirodymus iš renginio galite pamatyti paspaudę šią nuorodą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus