Organizavimas

Naujienos iš Portugalijoje vykstančio delegacijų vadovų susitikimo

Šiomis dienomis Portugalijos sostinėje Lisabonoje vyksta visų 43-ijų šiemet „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių delegacijų vadovų susitikimas. Susirinkę delegatai konkurso rengėjams turi pristatyti išrinktų kūrinių galutines versijas, taip pat pateikti informaciją apie atlikėjus. 

„Euroviziją“ rengsianti Portugalijos televizija ir Europos transliuotojų sąjungos atstovai taip pat paskelbė šiek tiek detalių apie būsimus renginius. Paaiškėjo, jog konkurso finale gegužės 12 dieną išvysime pernai Kijeve pergalę iškovojusį Salvador Sobral bei fado muziką atliekančias Aną Mourą ir Marizą. Savo pasirodymus taip pat surengs „Beatbombers“ bei DJ Branko.

Šiandien buvo ištraukti burtai, nulėmę šalies šeimininkės atstovės pasirodymo numerį finale. Cláudia Pascoal savo konkursinį kūrinį „O Jardim“ gegužės 12 dieną atliks 8-u numeriu. Tikslus visų pusfinalio dalyvių pasirodymo eiliškumas turėtų paaiškėti mėnesio pabaigoje, o finalo pasirodymo tvarką sužinosime tik gegužės 11 dieną, pasibaigus antrajam pusfinaliui.

Taip pat buvo pranešta, jog nespėję įsigyti bilietų į „Eurovizijos“ pusfinalius ir finalą turės dar vieną progą – balandžio 5 dieną numatomas paskutinis bilietų pardavimo etapas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus