Eurodiena.lt

11-ojo „Eurodienos“ gimtadienio proga – tradicinė viktorina

Kovo 18-ą dieną, kuomet „Eurodiena“ švęs jau vienuoliktą gimtadienį, kviečiame visus mūsų skaitytojus išbandyti žinias viktorinoje apie „Eurovizijos“ konkursą ir laimėti suvenyrų su „Eurodienos“ atributika.

Į šiumetinį žaidimą, vyksiantį kovo 18 dieną (sekmadienį), pakviesime 10 dalyvių – visi jie turės įveikti nuo šios dienos iki šeštadienio pasirodysiančias atrankines užduotis. Pagrindinis žaidimo etapas vyks „Eurodienos“ „Skype“ pokalbių kambaryje ir susidės iš trijų etapų, po kurių ir paaiškės „Eurovizijos“ žinovas.

Atrankinis turas (kovo 13–17 d.):

Jau nuo šiandien kiekvieną vakarą, 17.00 val. ir 20.00 val., „Eurodienos“ „Facebook“ puslapyje bus pateikiamas atrankinis klausimas arba klausimų rinkinys. Pirmajam teisingai įveikusiam dienos užduotį atiteks kvietimas į viktoriną.

Viktorina (kovo 18 d., 18 val.): 

10 į žaidimą patekusių dalyvių dėl pergalės kovos trijuose žaidimo etapuose:

  • Pirmas etapas – 10 dalyvių bus sugrupuoti į du pusfinalius. Kiekviename pusfinalyje dalyvausiantys žaidėjai atsakinės į 20 atvirų klausimų, o teisingo atsakymo vertė svyruos nuo 1 iki 3 taškų. Pasibaigus šiam turui kiekviename pusfinalyje daugiausia taškų surinkę du dalyviai keliaus į finalą.
  • Antras etapas – 6 dalyviai, neįveikę pusfinalių, kovos dėl paskutinio bilieto į finalą. Pirmasis dalyvis, atsakęs teisingai į du klausimus, keliaus toliau.
  • Trečias etapas (finalas) – 5 dalyviai atsakinės į 25 klausimus, kurių vertė nuo 1 iki 3 taškų. Šiame etape bus pridėti pirmajame ture surinkti taškai.

Išsamesnės taisyklės bus pateiktos žaidėjams prieš viktoriną.

Esant neaiškumų lauksime Jūsų klausimų apie žaidimo eigą šio pranešimo komentaruose arba kitais „Eurodienos“ komandos kontaktais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus