Atrankos

Užsienio žurnalistų verdiktas: „The Roop“

Kaip ir praėjusiais metais, šiemet nusprendėme pasiklausti savo kolegų iš užsienio, kaip jie vertina mūsų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkus. Devyni „eurovizinių“ naujienų portalai pateikė savo verdiktą apie grupės „The Roop“ kūrinį „Yes, I do“.

Kacper (Lenkija):

Daina yra vidutiniška. Joje nėra nieko išskirtinio, viskas skamba labai paviršutiniškai. Nors pasirodymas atrodo neblogai, atlikėjui šiek tiek trūksta charizmos. Visgi tai nėra blogiausia paraiška finalinėje lietuvių kovoje.

4/10

Joe (Jungtinė Karalystė):

Nuobodu. Nuobodu. Nuobodu. Nejaugi žmonės iš tiesų balsavo už tai pusfinalyje?

1/10

Jaime (Jungtinė Karalystė):

Daina prasideda įdomia įžanga, tačiau vėliau norėtųsi daugiau dinamiškumo. Priedainio žodžiai dažnai kartojami, tačiau nemanau, jog tai yra blogai, nes tinka kūrinio melodijai, o atlikėjui užtenka entuziazmo kiekvieną kartą ją atlikti kitaip.

7/10

Desirée (Nyderlandai): 

Nežinau kas man darosi, tačiau noriu išgirsti daugiau šios grupės kūrinių. Visos pagyros keliauja pagrindiniam vokalistui, kuris turi labai malonų balsą. Dainai gresia likti nepastebėtai, nebent komanda sugalvotų staigmenų finale. Jeigu šiemet nelaimėsite, pabandykite prašau sėkmę ir kitąmet. 

Andrew (Serbija): 

„Aš atmerkiu akis, norėdamas išvysti šviesą“, – pradeda „The Roop“. „Aš galiu daug duoti pasauliui.“ Klausant šios dainos, ne iš karto aišku, apie ką eina kalba. Galbūt, jeigu jie pateks į „Euroviziją“, jie galės apšviesti visus savo žinute, bet labai tuo abejoju. Manau, jog tai silpniausia lietuvių finalo daina. Verčiau pasakyčiau šiai dainai „No“, o nei „Yes“.

4/10

Sergio (Ispanija):

Įdomi kūrinio prezentacija ir geras vokalas. Šis kūrinys tikrai išsiskiria iš kitų paraiškų.

8/10

Aleksandra (Lenkija):

Vienas iš kelių genialių kūrinių Lietuvos nacionalinėje atrankoje ir vienintelė, kuri pasiekė finalą. Gaila, kad jame neišgirsime Godo, „Saulės Kliošo“ ir GeraiGerai. Šiuo atveju būtent „The Roop“ yra grupė, kuri turėtų važiuoti į Lisaboną.

8/10

Aleksandr (Ukraina):

Susidarė įspūdis, jog vaikinas nenori atstovauti savo šaliai „Eurovizijoje“. Atlikimas kelia man depresyvią nuotaiką. Ir nors vokaliai viskas skamba neblogai, bet visiškai neužkabina.

5/10

Kylie (Naujoji Zelandija):

Gera indie poproko stiliaus daina. Deja, vokalistui šiek tiek pritrūksta jėgos balse, o ir tekstas vietomis skamba keistai. 

6/10

  Michael (Jungtinė Karalystė):

Man yra didžiulė staigmena, kad jie pasiekė finalą. Jokiu būdu nesakau, jog kolektyvas nebuvo to vertas. Lyginant su Jurgio Brūzgos paraiška, dainą „Yes, I do“ po pirmo perklausymo yra sunkiau prisiminti. Nors neneigsiu, man patinka klausytis ir stebėti šį pasirodymą.

6/10

Žurnalistų verdiktas: 5,44

 


„Užsienio žurnalistų verdiktas“ apklausos rezultatai:

  1. Ieva Zasimauskaitė – „When We’re Old“ – 7,3
  2. Paula – „1 2 3“ –  6,8
  3. Monika Marija – „The Truth“ – 6,4
  4. Kotryna Juodzevičiūtė – „That girl“ – 6,2
  5. „The Roop“ – „Yes, I do“ – 5,4
  6. Jurgis Brūzga – „4Love“ – 5,3

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Audra
Audra
prieš 6 metus

Patiko,labai charzmatiski.

lina
lina
prieš 6 metus

ka uzsienis pasake , kai buvo isrinkta LT United? kaip sakant nusisvilpt i ju nuomone ir lietuviskos komisijos taip pat.Jei ne ziurovai ,tai jie butu net neisvaziave