Atrankos

Užsienio žurnalistų verdiktas: Monika Marija

Kaip ir praeitas metais, šiemet nusprendėme pasiklausti savo kolegų iš užsienio, kaip jie vertina mūsų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkus. Devyni „eurovizinių“ naujienų portalai pateikė savo verdiktą apie Monikos Marijos „The Truth“.

Joanna (Lenkija):

Tai yra gera baladė, tačiau neturinti nieko, kas galėtų užkabinti klausytoją. Jeigu bus kokybiškai atlikta ir pristatyta scenoje, gali rasti savo mėgėjus. Aš, deja, jų ratui nepriklausyčiau. Mėgstu balades, kurios turi jėgą, netikėtų ir kvapą gniaužiančių akimirkų. Dainoje „The Truth“ to labai trūksta. 

4/10

Joe (Jungtinė Karalystė):

Vertinant gyvą atlikimą, Monikai Marijai šioje atrankoje nėra konkurentų. „The Truth“ yra klasikinė „eurovizinė“ baladė, tačiau ne tokia stipti, kaip daugelis jau išrinktų dainų, todėl manau Lisabonoje jai būtų sudėtinga sužibėti. 

6/10

Jaime (Jungtinė Karalystė):

Galinga baladė, kuri leidžia atskleisti dainininkei visas vokalo galimybes, tačiau pati kūrinio struktūra yra per daug šabloninė ir blanki. Manau, kad viskas priklausys nuo to, kaip atlikėja pasirodys finale, tačiau nemanau, jog Monikai Marijai pavyktų sumaišyti kortas favoritams.

6/10

Desirée (Nyderlandai): 

Atlikėjai būtinai reiktų padirbėti su veido išraiškomis. Monika Marija stengiasi iš paskutiniųjų, tačiau nemanau, jog to pakaktų, norint patekti į didžiosios „Eurovizijos“ finalą. Jau net nekalbu apie gerą rezultatą finale. 

Andrew (Serbija): 

Greitai pamirštama baladė, kuri nepalieka jokio įspūdžio. Kartais vokalas skamba iš tiesų nuostabiai, o kartais atrodo, jog atlikėja yra ant ribos. „The Truth“ nėra niekuo ypatinga, tačiau tenka pripažinti, jog turėjome nemažai neįsimenančių dainų, kurios laimėdavo „Euroviziją“.

5/10

Sergio (Ispanija):

Puiki galinga, švariai atliekama baladė. Monika Marija sustiprina bendrą pasirodymo įspūdį profesionaliai valdomu vokalu.

8/10

Aleksandra (Lenkija):

Daina, turinti potencialo, tačiau labai greitai atsibosta. Monika Marija yra nuostabi profesionali vokalistė, tai akivaizdu, tačiau „The Truth“ nelabai jai tinka. 

3/10

Aleksandr (Ukraina):

Vokalo prasme mergina yra labai stipri. Jos balse yra gilumas, tikslus pateikimas, o pritariantieji vokalistai puikiai atliko savo darbą. Pats pasirodymas buvo nuobodus, tačiau manau, atrankos finale Monikos Marijos komanda mus nustebins.

10/10

Kylie (Naujoji Zelandija):

Standartinė pop baladė, su kuria „Eurovizijoje“ neprašausi. Manau, jog Monika Marija yra puiki vokalistė, o daina neša teisingą žinutę. Man patinka. 

7/10

   Michael (Jungtinė Karalystė):

Džiaugiuosi, jog Monika Marija atsikratė to juokingo kostiumo, kadangi scenoje ji pasirodo su rimta balade. Tiek kūrinio posmai, tiek priedainiai yra stiprūs. Atlikėja tobulėja su kiekvienu pasirodymu. 

9/10

Žurnalistų verdiktas: 6,44

 


Tarpiniai rezultatai:

  1. Paula – „1 2 3“ –  6,75
  2. Monika Marija – „The Truth“ – 6,44
  3. Kotryna Juodzevičiūtė – „That girl“ – 6,17
  4. Jurgis Brūzga – „4Love“ – 5,3

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Baladžius
Baladžius
prieš 6 metus

Kas jum su tuo žodžiu ‘baladė’?:DD