Dalyviai

Švedijos viltis Lisabonoje – Benjamin Ingrosso

Stokholmo „Friends“ arenoje šį vakarą sprendėsi Švedijos nacionalinės atrankos „Melodifestivalen“ nugalėtojas. Po keturių pusfinalių, „antrojo šanso“ turo bei finalo paaiškėjo, jog į Lisaboną su kūriniu „Dance You Off“ vyks Benjamin Ingrosso. 

Iš viso dėl pergalės šiandien varžėsi 12 dalyvių, o balsavimo teisę turėjo tarptautinė komisija ir telefonu bei specialia programėle balsavę žiūrovai. Žiuri iš dešimties šalių daugiausiai balų skyrė Benjaminui Ingrosso, jį labiausiai palaikė ir žiūrovai. Antroji vieta atiteko Felix Sandman, o trečias liko John Lundvik. Kaip ir pernai, žiūrovų balsai pasiskirstė labai tolygiai, tad didelės intrigos nebuvo.

20-metis Benjamin Ingrosso 1997 metais gimė atlikėjų šeimoje. Jo tėvas – buvęs šokėjas Emilio Ingrosso, o mama – garsi šalies atlikėja ir daugkartinė nacionalinės atrankos dalyvė Pernilla Wahlgren. 2006 metais atlikėjas laimėjo vaikams skirtą „Lilla Melodifestivalen“ konkursą. Netrukus vaikinas pradėjo koncertuoti kartu su savo mama. 2014 metais Benjamin dalyvavo šokių projekte „Let’s Dance“ ir iškovojo pergalę kartu su šokių partnere, šiemet „Melodifestivalen“ dalyvavusią Sigrid Bernson. 2017 metais atlikėjas debiutavo „Melodifestivalen“ su kūriniu „Good Lovin“ ir užėmė penktą vietą.

Benjamin Ingrosso su „Dance You Off“ pasirodys antrajame„Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 10 dieną.

Benjamin Ingrosso – „Dance You Off“ (pasirodymas pusfinalyje):

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Robertas
Robertas
prieš 6 metus

Pernykšte svedu daina buvo daug geresne)))

kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

kadangi svedai, tai pateks i finala, bet daina tai nieko gero