Atrankos

Žurnalistų verdiktas: Jurgis Brūzga

Kaip ir praeitas metais, šiemet nusprendėme pasiklausti savo kolegų iš užsienio, kaip jie vertina mūsų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkus. Devyni „eurovizinių“ naujienų portalai pateikė savo verdiktą apie Jurgio Brūzgos „4Love“.

Aleksandra (Lenkija):

„4Love“ nėra blogas variantas. Visgi daina labai primena praeitų metų hitą „I Can’t Go On“ ir tai yra didžiulis minusas. Jeigu Jurgis važiuos į Lisaboną, reiktų iš naujo apgalvoti pasirodymo koncepciją, nes dabar jis atrodo silpnai. Kaip ten bebūtų, manau, jog tai yra viena geresnių paraiškų šių metų lietuvių atrankoje.  

5/10

Joe (Jungtinė Karalystė):

Dainoje jaučiamas amerikietiškas skambėsys, tačiau trūksta išskirtinumo. Tipinė pop daina, kuri nesukelia jokių emocijų. 

4/10

 

Jaime (Jungtinė Karalystė):

Paprasta RnB stiliaus daina, kurioje svarbiausi yra žodžiai ir šokių judesiai. Kasdieniška ir nieko ypatingo. Primityvūs šokių judesiai primena daugelį šabloninių vaikinų grupių, o tai matėme jau daug kartų. Ne mano skonio, tačiau savų gerbėjų atras.

6/10

 

Desirée (Nyderlandai): 

Jurgiui akivaizdžiai patiko praeitų metų Švedijos pasirodymas. Aišku, į dainos prezentaciją įdėta daug darbo, bet ar tuo siekiama paslėpti prastą kūrinį? Įkyriai besikartojantis motyvas, o vokalas taip pat „ant ribos“.

Andrew (Serbija): 

Viena iš silpniausių dainų, kurią bandoma užgožti dūmais, veidrodžiais ir per daug naudojama vizualizacija. Nesakau, kad kūrinio neįmanoma klausytis, tačiau pakartojimo klausytis nesinorėtų.

4/10

Sergio (Ispanija):

Daina, pagal kurią smagu šokti. Atsižvelgiant į sudėtingą choreografiją, Jurgio vokalas skamba puikiai. 

8/10

Aleksandra (Lenkija):

Silpnesnė Robino Bengtssono kopija, kuri visiškai manęs nepapirko.

2/10

Aleksandr (Ukraina):

Gera paraiška! Tekstas apie nieką, kas nelabai patiks Europos žiūrovui (nors mūsų atstovui ta pati problema nesutrukdė laimėti atrankos), tačiau pats pateikimas ir pasirodymas parengtas labai gerai. Šaunuoliai, vyrukai! 

8/10

Kylie (Naujoji Zelandija):

Žaidimas su šviesomis atrodo įdomiai ir kūrinį tikrai įsivaizduoju įvairiuose muzikos topų viršūnėse. Visgi daina yra ne mano skonio, tačiau tikrai turėtų patikti kitiems. 

3/10

   Michael (Jungtinė Karalystė):

Scenoje pasirodymas atgija ir šokėjai išnaudojami puikiai. Daina atrodo gera, kai matai pasirodymą, tačiau klausantis vien įrašo, greitai pasimiršta. Pasiklausius kelis kartus, kūrinys skamba vis geriau, tačiau „Eurovizijoje“ kiekvienas dalyvis turi tik vieną progą.

8/10

Žurnalistų verdiktas: 5,3

 


Tarpiniai rezultatai:

  1. Paula – „1 2 3“ –  6,75
  2. Kotryna Juodzevičiūtė – „That girl“ – 6,17
  3. Jurgis Brūzga – „4Love“ – 5,3

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
aurelijus
aurelijus
prieš 6 metus

labas vakaras aš labai laukiu šendienos eaurovizijos finalo atrankos kas laimės atranka kas atctovaus musū lietuvai