Fanai

Užsienio žurnalistų verdiktas: Kotryna Juodzevičiūtė

Kaip ir praeitas metais, šiemet nusprendėme pasiklausti savo kolegų iš užsienio, kaip jie vertina mūsų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkus. Devyni „eurovizinių“ naujienų portalai pateikė savo verdiktą apie Kotrynos Juodzevičiūtės „That girl“.

Wiktor (Lenkija):

Kotryna kartu su šokėjais atrodo puikiai. Viskas pasirodyme yra apmąstyta, kas išties patraukia akį. Daina įsimenanti, tačiau tikriausiai to bus per mažai „Eurovizijai“. Šių metų konkurso lygis yra aukštas, todėl su „That Girl“ Lietuvai būtų nelengva pasiekti finalą. Vis dėlto laikau už Kotryną kumštelius. 

7/10

Joe (Jungtinė Karalystė):

Ritmingi šokiai ir pasirodymas atrodo linksmai, tačiau kalbant apie dainą, man trūksta meninės kokybės – kūrinyje nėra nieko naujo. Tai girdėjome daug kartų ir pasisekimo konkurse tai niekada nesulaukė.

3/10

Jaime (Jungtinė Karalystė):

RnB stiliaus, 2000-ųjų tipo daina. Kūrinys nėra tai, kas užima aukštas vietas „Eurovizijoje“, tačiau ir šiaip daina nėra kažkuo ypatinga. Jei atvirai, tokio kūrinio aš tikėčiausi „Vaikų Eurovizijoje“. Pasirodymo prasme, viskas gerai, tačiau neįtraukia.

4/10

Michael (Jungtinė Karalystė):

Galbūt per daug stengiamasi pavaizduoti kažkokį „kietą“ įvaizdį. Kaip ir Paulos, Kotrynos daina nėra tokia gera kaip pernai. Visgi Kotryna yra stipri vokalistė ir įsijaučia į dainą.

8/10

Desirée (Nyderlandai):

Atrodo, jog mergina visiškai nejaučia dainos teksto, todėl tenka užduoti sau klausimą, ar šis pasirodymas yra pokštas? Nes Kotryna akivaizdžiai gali dainuoti, bet viskas atrodo labai silpnai. Tai retro stiliaus daina, tačiau ne ta gerąja prasme. Nepadarykite klaidos.

Andrew (Serbija):

Ši daina skamba lyg iš vidutiniško 90-tųjų RnB stiliaus albumo ir bando atkartoti kiekvieną šio žanrų klišę iš tų laikų. Nepanašu, kad keltų grėsmę kitiems finalo dalyviams, tačiau kai kurie vokalai skamba itin stipriai. Kita vertus, šis kūrinys sugebėjo įstrigti galvoje labiau nei kiti galimi laimėtojai.

4,5/10

Sergio (Ispanija):

Šiuolaikinė ir moderni daina, tinkanti radijo eteriui. Tai muzika, kurios šiuo metu klausosi įvairaus amžiaus žmonės. Norėčiau taip pat pagirti nuostabią choreografija!

10/10

Aleksandra (Lenkija):

Įdomi paraiška, kurioje išlaikomos šiuo metu madingos muzikos tendencijos. Panašų stilių pasirinko čekų atstovas Mikolas Josef ir švedų atrankos favoritas Benjamin Ingrosso. Šios dainos išrinkimas į „Euroviziją“ gali tapti protingu sprendimu. 

 6/10

Aleksandr (Ukraina):

Geras pasirodymas, tačiau susidarė įspūdis, jog kažkur tai jau matėme. Primena 2016 metų belgės Lauros Tesoro paraišką. Kūrinys atliekamas stabiliai, tačiau nesu tikras, jog jis patiks Europos žiūrovams. 

6/10

Kylie (Naujoji Zelandija):

Stilius atspindi 90-ųjų amerikietišką RnB muziką. Mane labai nustebino, kaip puikiai komandai pavyko atkartoti tų laikų skambesį. Akivaizdu, jog Kotryna mėgaujasi būdama scenoje, kas paperka ir žiūrovą. 

7/10

Žurnalistų verdiktas: 6,17

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus