Lažybininkų favoritų trejetas – Monika Marija, Ieva Zasimauskaitė ir grupė „The Roop“
Atrankos

Kieno pergalę nacionalinėje atrankoje pranašauja lažybininkai?

Likus vos kelioms dienoms iki finalinio nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje, pristatome, kurių finalistų šansus nugalėti Lietuvos lažybų bendrovės vertina palankiausiai. Pernai lažybininkai neklydo – į Kijevą iškeliavo grupė „Fusedmarc“, su kiekviena mūsų atrankos laida užsiauginusi vis didesnį žiūrovų ir komisijos palaikymą.

Grupės „Fusedmarc“ rezultatų progresija nacionalinės atrankos laidose (skaičiai — užimta vieta)
Lažybų bendrovių statymų koeficientai

Aiški lažybininkų lyderė yra Ieva Zasimauskaitė. Praėjusių metų atrankos finale Ieva pasirodė tik svečio teisėmis, nes neįveikė pusfinalio barjero, tačiau šiemet atlikėja yra viena iš realiausių pretendenčių vykti į Lisaboną. Visi trys jos ankstesni pasirodymai šių metų atrankoje sulaukė didžiulio komisijos palaikymo, o televizijos žiūrovai taip pat negailėjo savo balsų už Ievą.Bene rimčiausią iššūkį Ievai finale gali mesti grupė „The Roop“. Nors komisija šių vaikinų pasirodymus vertino nevienareikšmiškai, panašu, kad pelnyti žiūrovų simpatijų jiems pavyko. Pirmajame pusfinalyje grupės gerbėjai įrodė, kad būtent „The Roop“ yra verti nacionalinės atrankos finalo.

Su Ericos Jennings kūriniu atrankoje dalyvaujanti „Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija kol kas rikiuojasi trečioje vietoje. Nors žiūrovų ir komisijos nuomonės ir išsiskirdavo, atrankos debiutantė sėkmingai įveikė pusfinalį ir dar pakovos dėl galimybės šiemet atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“.

Paulos, Jurgio Brūzgos ir Kotrynos Juodzevičiūtės šansus nugalėti nacionalinės atrankos finale lažybininkai vertina prasčiau

Pernai metais nacionaliniame atrankos finale dalyvavusią ir jame trečiąją vietą laimėjusią Kotryną Juodzevičiūtę vėl matysime besivaržančią dėl kelialapio į didžiąją „Euroviziją“. Komisijos palaikymo nestokojančiai jaunajai atlikėjai šių metų finale prireiks žiūrovų pagalbos, kurios kartais pritrūkdavo ankstesniuose etapuose.

Jurgio Brūzgos potencialą šių metų atrankoje pirmoji įvertino komisija, o televizijos žiūrovams prireikė šiek tiek laiko. Visgi, nepaisant sėkmingai susiklosčiusių pasirodymų, lažybininkai Jurgio nemato kaip būsimo nacionalinės atrankos nugalėtojo.

Praėjusiais metais į finalą prasibrovusi Paula, tai padarė ir vėl. Tiesa, prie šio patekimo labai didele dalimi prisidėjo komisija, palankiai įvertinusi akustinę dainos „1 2 3“ versiją, kurią kiek netikėtai Paula pristatė pusfinalio metu. Rizika pasiteisino, tačiau lažybų bendrovės netiki atlikėjos sėkme šių metų atrankoje.

O kaip Jūs vertinate šias lažybininkų prognozes? Kam patikėtumėte teisę atstovauti Lietuvai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Aldona
Aldona
prieš 6 metus

Zinoma, Ievute turetu laimeti .

Murklas
Murklas
prieš 6 metus

Svarbiausia kad tik ne The Roop…nes atlikėjui stinga balso..ir daina lieka pilnai neišpildyta…

Ponia @
Ponia @
prieš 6 metus

The Roop turėtų Lietuvai atovauti

Tomas
Tomas
prieš 6 metus

The roop akivaizdžiai geriausi,tikrai turėtų laimėti?

vaivorykštinė plaštakė
vaivorykštinė plaštakė
prieš 6 metus

Reikia kai ką pataisyti ties The Roop. Komisija ir 6-oje laidoje jiems skyrė 5-tą vietą, o ne 2-ą 😉