Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Azerbaidžanas pristato Aisel „eurovizinį“ kūrinį „X my heart“

Lapkritį paaiškėjo, jog Azerbaidžano atstove Lisabonoje taps džiazo atlikėja Aisel, o praėjusią naktį buvo paviešintas ir dainininkės konkursinis kūrinys „X my heart“.

Nors daugelis tikėjosi, jog konkursinis Aisel kūrinys bus artimas jos įprastai atliekamos muzikos stilistikai, tačiau nacionalinis transliuotojas nusprendė eiti saugesniu keliu ir pasirinko pop stiliaus dainą.

Kūrinį „X my heart“ parašė garsus graikų kompozitorius Dimitris Kontopoulos ir švedų muzikos prodiuserė Sandra Bjurman. Dimitrio Kontopoulos sąskaitoje yra tokie garsūs „euroviziniai“ kūriniai, kaip „Shady lady“ (Ukraina, 2008), „Hold me“ (Azerbaidžanas, 2013), „You are the only one“ (Rusija, 2016), „This is love“ (Graikija, 2017) ir kt. Tuo tarpu Sandra Bjurman yra 2011 metų pergalingosios Azerbaidžano dainos „Running scared“ bendraautorė.

Netrukus dienos šviesą turėtų išvysti ir oficialus vaizdo klipas, kuris buvo nufilmuotas Atėnuose. Daugiau apie Aisel galite sužinoti, perskaitę mūsų ankstesnį straipsnį.

Primename, jog Azerbaidžano atstovė pasirodys pirmajame 2018 metų „Eurovizijos“ pusfinalyje. Kaip vertinate „X my heart“? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 6 metus

Azerai be svedu prodiuseriu- panasiai kaip prancuzai be vyno 😀