Gromee / Eska.pl nuotr.
Dalyviai

Lenkijos atrankos finale pergalę išplėšė Gromee ir Lukas Meijer

Dešimt atlikėjų ir dešimt dainų, tačiau tik viena galėjo laimėti bilietą į Lisaboną. Po emocionalaus vakaro paaiškėjo, jog Lenkijai 63-iojoje „Eurovizijoje“ atstovaus lenkų didžėjus Gromee ir švedų kilmės vokalistas Lukas Meijer su daina „Light Me Up“.

Nors muzikos ekspertų komisija daugiausiai taškų skyrė atlikėjui Happy Prince, žiūrovai savo gausiais balsais sugebėjo iškelti Gromee ir Luką Meijer į rezultatų lentelės viršų.

Andžej Gromala, geriau žinomas Gromee pseudonimu, gimė Krovukoje. 2002 metais įkūrė radijo stotį „Region“, kuri netrukus buvo pervadinta į „RMF MAXXX“. Būdamas prodiuseriu dirbo su garsiomis pasaulio įrašų studijomis, o pirmo rimtesnio pripažinimo sulaukė 2015 metais, pristatęs singlą „Follow You“.

Tuo tarpu Lukas Meijer yra geriau žinomas Švedijoje kaip tekstų ir muzikos autorius bei roko grupės „No Sleep For Lucy“ vokalistas. Atlikėjas iki šiol yra bendradarbiavęs su tokiomis įžymybėmis, kaip Stevie Aiello („30 Seconds To Mars“), Tommy Henriksen (Alice Cooper, „Hollywood Vampires“) ir „Grammy“ apdovanojimui nominuotu Mark Holman („Daugthry“, „Three Days Grace“).

„Light Me Up“ vaizdo klipas:

Šių metų Lenkijos daina skambės „Eurovizijos“ dainų konkurso antrojo pusfinalio metu, kuris bus transliuojamas tiesiogiai iš Lisabonos gegužės 10 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

gan visai gerai klausosi, tai i finala praeis