CyBC nuotr.
Dalyviai

Kipro atstovė Eleni Foureira pristato vasaros hitu pretenduojančią taptį „Fuego“

Šių metų Kipro viltis Eleni Foureira pristatė savo „eurovizinę“ paraišką „Fuego“. Sprendžiant iš vaizdo klipo, Lisabonoje galime tikėtis išvysti energingą, seksualumu alsuojantį pasirodymą. 

Jau prieš kelis mėnesius Kipro nacionalinis transliuotojas CyBC paskelbė, jog šiemet atstovavimas šaliai „Eurovizijoje“ bus patikėtas garsiai graikų dainininkei Eleni Foureira. Šiandien atlikėja pristatė kūrinį, kuriuo bandys užkariauti ne tik „Eurovizijos“ žiūrovus, bet ir, tikėtina, vasaros šokių aikšteles. Už dainos kūrimą buvo atsakingas švedų ir graikų kilmės kompozitorius Alex Papaconstantinou, o  įsimintinu vaizdu scenoje rūpinsis jau ne pirmus metus sėkmingai „Eurovizijos“ dalyvių pasirodymus statanti švedė Sacha Jean-Baptiste.

Pristatytame „Fuego“ vaizdo klipe Eleni bando prikaustyti žiūrovų dėmesį savo grakščiomis kūno linijomis ir šokių judesiais. Ir nors atlikėja atrodo rimtai įsijautusi, besimėgaudama savo tobula išvaizda, kelis kartus siužete įterpta vaisių ir vaistų prekės ženklų reklama daugelį privers nusišypsoti. Tikėkimės, atlikėjai neteks reklamuoti jokių rėmėjų produktų Lisabonos scenoje.

Daugiau apie atlikėją galite sužinoti, perskaitę mūsų ankstesnį straipsnį. Primename, jog Kipro atstovė pasirodys antrajame 2018 metų „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 8 dieną. Kaip vertinate „Fuego“? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus