ARMTV nuotr.
Dalyviai

Armėnijos atrankos finale triumfuoja Sevak Khanagyan

Štai prie pabaigos priėjo ir armėnų „Depi Evratesil“ atrankos savaitė. Šiandien vykusiame finale paaiškėjo, jog Armėnijos vėliavą į Lisabonos „Euroviziją“ veš Sevak Khanagyan, atliksiantis dramatišką baladę „Qami“ (liet. „Vėjas“).

Atrankos finale iš viso dalyvavo dešimt atlikėjų, įveikusių pusfinalių barjerą. Svečio teisėmis taip pat pasirodė praeitų metų Armėnijos atstovė Artsvik, kuri atliko ne tik „Fly with me“, tačiau ir kelias savo naujas dainas. Paskelbus rezultatus paaiškėjo, jog Sevak Khanagyan pelnė daugiausiai simpatijų tiek iš komisijos, tiek iš žiūrovų. Būtent jis ir pasirodys ateinančią gegužę Lisabonoje. Verta paminėti, jog Sevak yra pirmasis Armėnijos atstovas „Eurovizijoje“, dainuosiantis vien valstybine kalba.

YouTube player

Trisdešimtmetis Sevak Khanagyan išgarsėjo, dalyvaudamas įvairiose talentų laidose.  Savo jėgas bandė tiek armėniškame (2013), tiek rusiškame (2015) muzikinio projekto „The Voice“ variante, o į platesnius pramogų pasaulio vandenis išplaukė 2016 metais po pergalės Ukrainos „X faktoriuje“. Šiuo metu Sevak savo sąskaitoje jau turi kelis singlus. Negana to, atlikėją galima išvysti mentoriaujantį ketvirtajame armėnų „The Voice“ sezone.

Primename, jog Armėnijos atstovas pasirodys pirmajame 2018 metų „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 8 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

nieko gero, nepateks i finala