Nuotr. iš asmeninio atlikėjo albumo
Dalyviai

Ukrainoje triumfavo Mélovin

Įtemptas vakaras praeitų metų „Eurovizijos“ dainų konkurso šeimininkėje Ukrainoje – nors eilinį kartą komisijos ir žiūrovų nuomonės išsiskyrė, po aršios kovos nugalėtoju buvo paskelbtas Mélovin. Lisabonoje dainininkas pasirodys antrojo pusfinalio metu, o Europą sužavėti bandys su ugningu dainos „Under the ladder“ atlikimu.

Dar prieš Kijeve prasidedant nacionalinės atrankos finalui „Vidbir 2018“, kuriame savo dainas pristatė šeši atlikėjai, buvo aišku, kad šį vakarą kova vyks tik tarp dviejų iš jų – Mélovin ir Tayannos. Pastarosios atlikta daina „Lelya“ tapo komisijos favorite, o nedidelis incidentas, kai komisijos narys Andrėjus Danilko (labiau pažįstamas Verkos Serdiučkos sceniniu vardu) atlikėją apkaltino pasirodymu metu naudojus fonogramą, įtakos balams neturėjo. Deja, televizijos žiūrovai nebuvo itin sužavėti merginos pasirodymu ir skyrė jai tik trečią vietą.

YouTube player

Tuo tarpu Mélovin komisijos balsavime liko antras, bet įtikinamai laimėjo žiūrovų simpatijas. Beje, po atlikėjo pasirodymo „Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala pareiškė, sulaukusi daug grąsinimų susidoroti iš Mélovin gerbėjų, dėl ko muzikantas turėjo atsiprašinėti.

Beje, tai nėra pirma dainininkų dvikova, Tayanna ir Mélovin dėl galimybės atstovauti gimtajai šaliai rungėsi prieš metus. Tąkart Tayanna ir vėl tapo komisijos pirmuoju pasirinkimu, o Mélovin – televizijos žiūrovų. Bet kaip jau žinome, kur du pešasi, laimi trečias, ir tąkart pergalė atiteko grupei „O.Torvald“.

Tikrasis atlikėjo vardas yra Konstantinas Bočarovas. Nuo mažumės apie sceną svajojęs vaikinas savo talentą tobulino muzikos mokykloje, kurią paliko prieš pat diplomų įteikimą ir nusprendė jėgas išbandyti teatro srityje. Iš Odesos kilęs atlikėjas gimtinėje tapo žinomas, kai prieš dvejus metus laimėjo realybės šou „X Faktorius“. Nors perklausose į televizijos projektą dalyvavo net tris kartus, tik paskutiniuoju bandymu pavyko atkreipti komisijos narių dėmesį. Išskirtine dvidešimtmečio stiliaus detale tapo vienas spalvotas kontaktinis lęšis, be kurio dainininkas nelipa į sceną.

Nuo pat debiuto „Eurovizijos“ dainų konkurse Ukrainos atstovai nė karto nėra praleidę dalyvavimo finale, o per 14-kos metų dalyvavimo istoriją savo sąskaitoje turi dvi iškovotas pergales bei net septynis kartus buvo likę pirmajame dešimtuke.

Atrankos nugalėtojo pasirodymas:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Anonimous
Anonimous
prieš 5 metus

Komentaras pavėluotas,bet vistiek noriu išreikšti savo nuomonę. Man ši daina labai patiko,kaip ir tikėjau pateko į finalą,bet labai gaila nelaimėjo 1-osios vietos. Man pati didžiausia favoritė buvo Ukraina,bet gaila,pateko į 17-ą vietą. Mano nuomonę ši daina buvo verta 1-osios vietos. Na ,o kas nesupranta anglų kalbos taip ir mano,kad ji vidutiniška ir t.t. Galėjo laimėti Ukraina,o ne Izraelis(nors nieko blogo neturiu,apie pačia daina ir jos atlikėja bei šalį). Tiesiog manau,kad Ukrainos atstovas MÉLOVIN turėjo turėti daugiau šansų laimėti. Na,prasidėjus konkursui ir taip buvo aišku kas laimės.

kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

tokia vidutiniska, gal kai nors ir pateks i finala