eurovision.de nuotr.
Dalyviai

Nesėkmių ruožą vokiečiams „Eurovizijoje“ bandys nutraukti Michael Schulte

100 didžiausių „Eurovizijos“ gerbėjų, 20 užsienio žiuri narių ir televizijos žiūrovai šį vakarą sprendė, kas iš šešių „Unser Lied für Lissabon“ koncerto dalyvių yra verčiausias keliauti į Portugaliją. Visgi, didelės intrigos čia nebuvo – 27-erių Michael Schulte įtikino juos visus.

Nuo 2008 m. perdainuodamas užsienio žvaigždžių hitus savo „YouTube“ kanale, vaikinas su gitara pamažu užsiaugino būrį savo talento gerbėjų. Tarp jų ir grupės „Reamonn“ įkūrėją Rea Garvey, kuris netruko atkreipti dėmesį į Michael. 2011 m. atlikėjas pasitikrino savo jėgas muzikiniame projekte „The Voice of Germany“. Jame sekėsi puikiai – nukeliavo iki pat finalo, tačiau liko trečias. Nepaisant to, matydamas vaikino potencialą, į savo gastroles jį pakvietė projekto mokytojas, kuriuo buvo tas pats Rea Garvey. 2012 m. pasirodė ir debiutinis dainininko albumas „Wide Awake“.

Michael Schulte – You Let Me Walk Alone:

YouTube player

Pasirodymas finale:

YouTube player

Paskutinius penkerius metus iš eilės Vokietijos atstovams „Eurovizijos“ finale kalnų nuversti nepavykdavo. Šiemet vokiečių transliuotojas NDR dar kartą peržiūrėjo rengiamos atrankos formatą, tikėdamasis esminių pokyčių. Ar pokyčius išvysime ir rezultatų lentelėje, pamatysime jau gegužę.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

nieko gero, ir sikart kalnu nenuvers kaip visad

Gaila
Gaila
prieš 6 metus

Gražu bet baladė vargu ar laimės. Bet kiti buvo tragiški