RTE nuotr.
Dalyviai

Ryan O’Shaughnessy – Airijos atstovas 2018 metų „Eurovizijoje“

Šiandien Airijos nacionalinis transliuotojas paskelbė atlikėją, vyksiantį į Lisaboną atstovauti šaliai „Eurovizijoje“. Tai 25-erių Ryan O’Shaughessy, prieš kelis metus televizijos projektuose išgarsėjęs atlikėjas ir dainų kūrėjas. Vaikinas Portugalijoje atliks baladę „Together“, kuri bus pristatyta po kelių savaičių. 

Ryan O’Shaughessy gimė 1992 metais Skerries mieste Airijoje. 2012 metais atlikėjas pasirodė Jungtinės Karalystės „Britain’s Got Talent” projekte ir nukeliavo iki pat finalo, kuriame užėmė penktą vietą. Tais pačiais metais Ryan dalyvavo Airijos „The Voice” projekte ir pateko į šalies atstovo 2006 metų „Eurovizijoje“, Brian Kennedy, komandą. Čia vaikinui sekėsi kiek prasčiau ir Ryan krito pirmoje tiesioginių transliacijų laidoje.

2016 metais atlikėjas išleido debiutinį albumą „Back to Square One“. Ryan groja pianinu, saksofonu bei gitara. Vaikinas taip pat užsiima aktoryste, net devynerius metus (2001-2010 m.) vaidino Airijoje populiariame seriale „Fair City“. Įdomu tai, jog 2001 metais Ryan O’Shaughessy dėdė Gary O’Shaughessy užėmė 21-ą vietą Kopenhagos „Eurovizijoje“.

Trečius metus iš eilės uždarą atranką surengusi Airija ir vėl į konkursą siunčią solistą vyrą. Tiek Nicky Byrne Stokholme, tiek ir Brendan Murray Kijeve bilieto į finalą neiškovojo. Ar Ryan pavyks nutraukti nesėkmingų rezultatų seką ir išvesti Airiją į pirmą „Eurovizijos“ finalą nuo 2013 metų paaiškės gegužės 8 dieną vyksiančiame pirmajame konkurso pusfinalyje.

Kviečiame išgirsti keletą atlikėjo kūrinių:

„No Name“:

„She Talks to Angels“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

visai dar pakenciama, ar ir pateks i finala