Atrankos

Jungtinė Karalystė skelbia nacionalinės atrankos dainas

Britų nacionalinis transliuotas paskelbė šešis atlikėjus ir jų kūrinius, kurie skambės „Eurovision: You Decide“ atrankos finale. 

„Eurovision: You Decide“ finalinis šou bus surengtas vasario 7 dieną Brightone Dome koncertų salėje, o vedėjais taps Mel Giedroyc ir „Eurovizijos“ nugalėtojas Måns Zelmerlöw. Jungtinės Karalystės atstovą rinks žiūrovai ir ekspertų komisija.

Tarp atrankos dainų autorių yra ir „Eurovizijos“ gerbėjams žinomi vardai. Islandų atlikėja Greta Salóme, atstovavusi savo gimtinei du kartus 2012 ir 2016 metais, prisidėjo prie Raya dainos „Crazy“ kūrimo. Ashley Hicklin, belgo Tom Dice „eurovizinės“ paraiškos „Me and My Guitar“ bendraatorius, dalyvavo kūrinio „Astronaut“ įrašų procese. Tuo tarpu dalyvė SuRie jau kartą pasirodė „Eurovizijos“ scenoje, tačiau ne kaip vokalistė – mergina 2015 metais scenojo šoko kartu su belgu Loïc Nottet.

„Goldstone“ – „I feel the love“:

Asanda – „Legends“:

RAYA – „Crazy“:

Liam Tamne – „Astronaut“:

Jaz Ellington – „You“:

SuRie – „Storm“:

Primename, jog Jungtinė Karalystė priklauso „Eurovizijos“ didžiojo penketo šalių grupei, todėl šios šalies atstovas iš karto pasirodys konkurso finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus