Filomena, Silvia, Daniela ir Catarina. Eurovision.tv nuotr.
Organizavimas

Lisabonos „Eurovizijoje“ – keturios vedėjos

Šiandien Europos Transliuotojų Sąjunga kartu su Portugalijos nacionaliniu transliuotoju RTP paskelbė šiųmetinės „Eurovizijos“ vedėjas – Daniela Ruah, Sílvia Alberto, Filomena Cautela ir Catarina Furtado. Pernai konkursą pirmą kartą vedė trys vyrai, o šiemet pirmą kartą išvysime net keturias moteris. 

Visos moteris turi nemažai patirties televizijoje, yra vedusios „Eurovizijos“ atrankines laidas, komentavusios gyvus renginius ar pranešusios šalies balsus konkurso metu.

Filomena Cautela – 2004 metais moteris debiutavo kaip aktorė, o jau po metų tapo kanalo „MTV Portugal“ vedėja. 2017 metais Filomena galima buvo išvysti žaliajame kambaryje nacionalinės Portugalijos atrankos metu, o gegužę moteris Europai ir Australijai pranešė šalies komisijos balsus „Eurovizijos“ finale.

Sílvia Alberto – moteris televizijoje debiutavo sulaukusi vos 19 metų. Nuo 2001 metų su pertraukomis dirba nacionaliniame RTP kanale, veda įvairias talentų laidas. Nuo 2008 metų – nacionalinės atrankos „Festival da Canção“ vedėja. 2011, 2013 ir 2014 metais užėmė „Eurovizijos“ komentatorės pareigas.

Daniela Ruah – Bostone (JAV) gimusi, tačiau nuo penkerių Portugalijoje gyvenanti moteris yra aktorė. Studijavo Jungtinėje Karalystėje ir JAV.  Daniela filmavosi George Lucas filme „Red Tails“, o šiuo metu vaidina seriale „CSI: Los Angeles“.

Catarina Furtado – moteris yra Jungtinių Tautų geros valios ambasadorė, humanitarė. Catarina 2003, 2004, 2015 ir 2017 metais buvo viena iš nacionalinės Portugalijos atrankos vedėjų.

Primename, jog 2018 metų „Eurovizijos“ dainų konkursas Lisabonoje vyks gegužės 8,10,12 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus