ORF nuotr.
Dalyviai

Austrijai „Eurovizijoje“ atstovaus Cesár Sampson

Šiemet nacionalinis Austrijos transliuotojas ORF nusprendė savo atstovą „Eurovizijoje“ ir vėl rinkti uždaru būdu ir šį rytą paskelbė, jog šaliai konkurse 2018 metais atstovaus Cesár Sampson. 

Nors Cesár niekada nebuvo atstovas, „Eurovizijos“ scena jam yra gana pažįstama – 2016 ir 2017 metais jis buvo vienas iš pritariančiųjų atlikėjų Bulgarijos atstovams Poli Genovai ir Kristian Kostov, kurie finale užėmė atitinkamai 4 ir 2 vietas, mat abu šiuos kūrinius kūrė ta pati komanda – „Symphonix International“, kuriai priklauso ir pats Cesár. Ši komanda dabar kuria ir dainą, kuri atstovaus austrams „Eurovizijos“ scenoje Lisabonoje.

Cesár yra 34 metų austrų atlikėjas ir prodiuseris, ties muzika dirbantis nuo pat jaunystės. Kai jam buvo 17, jis pradėjo keliauti po pasaulį kaip alternatyvios muzikos atlikėjų „Kruder & Dorfmeister“, „Sofa Surfers“ ir Louie Austen vokalistas jų gastrolėse. Po to jis daugiausiai dirbo muzikos industrijos užkulisiuose kaip dainų kūrėjas ir prodiuseris įvairiuose tarptautiniuose projektuose.

Primename, jog šiemet Austrijai atstovavo taip pat uždaru būdu išrinktas Nathan Trent, finale užėmęs 16 vietą. Ar Cesár, kuris yra prisidėjęs prie istorinių Bulgarijos rezultatų konkurse, pagerins šį rezultatą, sužinosime gegužę.

YouTube player

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

tokia vidutiniska, abejoju ar pateks i finala