vm.ru nuotr.
Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijoje“ išskleisti sparnus bandys Rusijos atstovė Polina Bogusevič

Polina Bogusevič atstovaus Rusijai 2017 metų „Vaikų Eurovizijoje“ su daina „Wings“. Trylikametė dainininkė įveikė 19 dalyvių, kurie nacionaliniame atrankos finale kovėsi dėl teisės pasirodyti Tbilisyje vyksiančiame konkurse.

Polina nėra scenos naujokė. Jaunoji vokalistė dalyvavo projekte „Vaikų Balsas“ ir 2014 metų „Naujoji banga. Vaikai“ festivalyje. 2015 metais Polina laimėjo tarptautinį konkursą „Sanremas. Vaikai“, o Rusijos „Vaikų balsas“ projekte Polina pasirodė „Eurovizijos“ nugalėtojo – projekto mokytojo Dimos Bilano komandoje.

Kūrinyje „Wings“ slypi gyli mintis apie tai, jog nei vienas žmogus nėra vienišas. Visi yra savo gyvenimų nugalėtojai, nepriklausomai nuo to, kur jie gimę ar kuriai socialinei klasei priklauso. Kiekvienas turi teisę mylėti ir būti laimingas.

Polina Bogusevič nacionaliniame atrankos finale pelnė daugiausiai taškų tiek iš komisijos narių, tiek iš žiūrovų, todėl jau lapkričio 26 dieną gins savo gimtinės garbę „Vaikų Eurovizijoje“. Primename, kad Rusija šiame konkurse laimėjo tik kartą 2006 metais, tačiau nuo pat debiuto 2005 metais šalies atstovai patekdavo į geriausiųjų dešimtuką.

„Wings“ vaizdo klipas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus