Gyvenimas po Eurovizijos

„Eurovizijos“ sensacija tapęs Salvador Sobral stabdo muzikinę veiklą

Portugalijos dainininkas Salvador Sobral, šiemet laimėjęs „Eurovizijos“ dainų konkursą, dėl sveikatos sutrikimų atšaukė rugsėjo pabaigoje suplanuotą koncertinį turą.

Salvador kovoja su liga nuo gimimo – 27-erių atlikėjas serga širdies nepakankamumu. Portugalas patyrė ne vieną rimtą operaciją, tačiau negalia jam nesutrukdė tapti „Eurovizijos“ konkurso nugalėtoju. Nepaisant to, kad Salvador Sobral reikalauja skubios širdies transplantacijos, pastaruosius tris mėnesius atlikėjas aktyviai koncertavo, pasirodė įvairiuose renginiuose ir pristatė savo debiutinį albumą „Excuse Me“.

Praėjusią savaitę dainininkas kreipėsi į gerbėjus su liūdna žinia – Salvador priverstas atšaukti rugsėjo koncertus. Maža to, daktarai primigtynai reikalavo atlikėjo neribotam laikotarpiui sustabdyti muzikinę veiklą.

dn.pt nuotr.
dn.pt nuotr.

„Sveiki visi! Niekam ne paslaptis, jog mano sveikata yra kaip niekad trapi. Aš turiu problemą ir, deja, turėsiu palikti muziką ir atsiduoti į medikų rankas“, – „Facebook“ tinkle paplatintame vaizdo įraše prisipažino Salvador. „Turiu nutraukti savo muzikinį gyvenimą, norėdamas ištaisyti sveikatos problemas. Tai laikinas išsiskyrimas“, – tarė, vilties neprarandantis atlikėjas.

Penktadienį Lisabonoje vykusio Tarptautinio kultūros festivalio metu Salvador Sobral, atsisveikindamas su klausytojais, atliko savo garsiausias dainas, tarp jų „Excuse Me”, „Change” ir „Nada Que Esperar”. Pergalę „Eurovizijoje“ pelniusią dainą Amar pelos dois” muzikantas dainavo kartu su savo seserimi Luisa, kuri ne tik parašė šį kūrinį, tačiau visada palaikė brolį sunkiausiomis jo gyvenimo akimirkomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus