Sapo.pt nuotr.
Organizavimas

Salvador Sobral gimtinėje sutiktas kaip tautos didvyris

Sapo.pt nuotr.
Sapo.pt nuotr.

Vakar Lisabonos „Portela“ oro uoste susibūrė virš 2 tūkst. gerbėjų ir žurnalistų, atvykusių sutikti ir pagerbti pirmą pergalę portugalams „Eurovizijoje“ iškovojusį Salvador Sobral.

„Nenoriu skambėti arogantiškai, tačiau ši pergalė yra labai svarbi portugalų kultūrai“, – žurnalistams tarė Salvador. Taip pat atlikėjas pridūrė, jog nesijaučia ypatingas didvyris: „Cristiano Ronaldo yra didvyris.“

„Eurovizijos“ nugalėtojas prisipažino, jog jaučiasi išsekęs ir norėtų pailsėti, tačiau neilgai, kadangi įrašinės naujas dainas ir sieks išgarsėti kaip muzikantas, o ne vien dainų konkurso nugalėtojas. Salvador taip pat padėkojo už palaikymą brazilų muzikantui Caetano Veloso ir jau spaudos konferencijos metu atskleidė, jog svajoja apie koncertinį turą po Pietų Ameriką.

Primename, jog portugalas Salvador Sobral laimėjo tiek komisijos, tiek žiūrovų balsavimą. Skaičiuojant pagal seną balsų sumavimo tvarką, atlikėjas būtų surinkęs daugiau taškų net už 2009 metų konkurso nugalėtoją Aleksandrą Rybaką. Portugalo pergalinga daina „Amar pelos dois“ jau užkopusi į pasaulinio „iTunes“ sąrašo aštuntą poziciją.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus