Andres Putting (EBU) nuotr.
Rezultatai

Lietuva nepateko į 2017 metų „Eurovizijos“ finalą

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Šį vakarą Ukrainos sostinėje vyko antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Aštuoniolikos šalių atstovai varžėsi dėl dešimties vietų šeštadienio finale. Renginio pabaigoje paaiškėjo, jog Lietuvos atstovai, grupė „Fusedmarc“, Europos nesužavėjo ir į finalą nepateko. Šeštadienio renginyje taip pat neišvysime Serbijos, Makedonijos, Maltos, Airijos, San Marino, Šveicarijos ir Estijos atstovų. Beje, tai bus pirmasis „Eurovizijos“ finalas nuo 2014 metų, kuomet finale neišvysime nė vienos Baltijos šalies atstovų.

LENTELE2

Po pusfinalio vykusioje spaudos konferencijoje paaiškėjo, kurioje finalo dalyje dainuos šio vakaro nugalėtojai.

fotoo

Pirmoje finalo dalyje pasirodys:

      • Baltarusija
      • Kroatija
      • Vengrija
      • Danija
      • Izraelis
      • Nyderlandai
      • Austrija

Antroje finalo dalyje pasirodys:

    • Bulgarija
    • Rumunija
    • Norvegija
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Arvydas
Arvydas
prieš 6 metus

Svaiksta, dėl eurovizijos visi, o kad pasiūstų gerą dainą nieks nesirūpina, komisiją atrankos reikia keisti, jau vien Užkuraitį pakeitus nauda būtų, tas su savo alternatyvom gadina visą pasirinkimą!!! Iš vis su jo muzikiniu skoniu niekad eurovizijoj iki finalo nepateksim.

euro2017
euro2017
prieš 6 metus

Bet šiaip norėtųsi pagirti už įvaizdį. Labai gerai atrodė. Nei su Linkyte, nei su matačiūnaite nesulyginsi. 100 balų dizainerei.

euro2017
euro2017
prieš 6 metus

Tiesiog norisi pasikartoti dar kartą – nacionalinėse atrankose balsuokime už patyrusius atlikėjus, tada nereiks jaudintis, kad nesusitvarkė su nervais ir pan.

Asta
Asta
prieš 6 metus

Pati baisiausia daina konkurse – lietuvių. Gėda!

Dominyka
Dominyka
prieš 6 metus

Na, kad nepatekom – tai ne naujiena. Daugelis šito tikėjomės. Aš net rezultatų nelaukiau – nuėjau miegoti. Koks skirtumas, kada neigiamą rezultatą sužinosi. Tačiau stebina ir darosi pikta, kaip į tai reaguoja atlikėja ir mūsų delegacija. Viktorija duodama pirmą interviu visiškai nesijaučia prislėgta – ” neliūdėkime, nenusiminkime, viskas gerai, mes įgavome patyrimą, mums buvo smagu….” Zilnys, Giržadas irgi taip pat reaguoja: ” nieko blogo nėra, mes ne vieni tokie, viskas čia gerai, sudalyvavome, parodėm save, viskas puiku, gerai praleidome laiką…” kažkas taip. Gal ne tiksliai pacitavau, tačiau mintis teisinga. Kas tai? Spjūvis mums, kurie jaudinomės, pergyvenome, vylėmės, laukėme ir tikėjome. Sutikite, kad Viktorija pasirodė prasčiausiai iš visų kartų, kiek tik teko girdėti. Jai per generalinę repeticiją ” nepasisekė dėl techninių dalykų”, kur lėmė komisijos balsai. Per tiesioginį pasirodymą kas sukliudė? Tiek balsinis tiek vizualinis pasirodymas buvo žiaurus. Net mūsų komentatoriai pristigo žodžių po pasirodymo. Ir nereikia vynioti į vatą ir apsimesti, kad viską ką galėjo padarė. Niekas pirmų vietų nesitiki – esam realistai. Tačiau reikia turėti bent kiek žmogiškumo ir pripažinti, kad nepateisino, žiauriai nepateisino mūsų lūkesčių. Aš prisimenu, kaip pirmieji mūsų dalyviai, Vyšniauskas Smilgevičiūtė ir kiti pergyveno ir jautėsi nesmagiai po nesėkmių, nors jie tikrai buvo aukštumoje, tik ne to reikėjo tuo metu Europai. O čia? Tiesiog kaifuoja! Tai tikrai žeidžia.

estrada
estrada
prieš 6 metus

skirkime du dalykus:
1. neturime kaimynų, kurie balsuotų už mus (išskyrus latvius)
2. dar nebuvo atvejo, kai Lietuvos atrinktos dainos aranžuotės ir pasirodymo nesugadintų giržadai ir visokie patarėjai-prisiplakėliai. Tai ką matėm ir girdėjom (vien Viktorijai uždėti raganos nagai verti didžiausio absurdo), dar kartą tai parodo.

Antieurovizija
Antieurovizija
prieš 6 metus

Kokia čia revoliuciją.Lietuva atsiuntė atsovę su kimano ir japoniška šukuosena.Kur čia lietuviškas indentitetas,originalumas.Tiek jau liaupsių iš mūsų TV komentatorių,kai jau prieš konkursą visi tautos atsiliepimai liudijo jog būsim beveik paskutiniai,o čia visai nepatekom.Kol mūsų atstovus „gamins” Giržado fabrikas,tol ir atrodysim kaip vėplos.Jokio originalumo,savitumo,melodijų motyvai ir tie nukopijuoti.Jau tik paklausius iškart buvo aišku kad važiuos namo.Bet juk ir mūsų „dainininkai” jau tą žinojo.O kas iš to,o tas,kad jiem į tai nusispjauti,nes jau protekcija padaryta,jie bus Lietuvoje žinomi ir to gana.Jau pagal pastaruosius metus peršasi mintis,kad žali debiutantai „prastumiami” pagal protekcija.Ne tai,ko reikia Lietuvai,o siauram interesų ratui.Žodžiu pasidaryti piarą ir to gana.O kas svarbu mums,kieno čia reikalas.Na jei Lietuvai ne gėda,tai savo protekcionistiniame rate tegul ir sukasi.Kam mums tada aplamai sukti galvą,jau nelabai kas ir domisi tuo Eurošou,Ir šiaip pažiūrėkime kas pateko į finalą iš antro pusfinalio-gryna pajuoka.Kur pasirodė profesionaliai – Estija,Malta,Airija,tai jų net neišrinko.Kažkoks aplamai marazmas.Parodijų šou,o ne Eurovizija.Apie mūsų atstovus net nėra ką ir diskutuoti.Jokio supratimo,jokio originalumo,savitumo,vien ko tai kopijavimas ir bukas skonis…

Austėja
Austėja
prieš 6 metus

Pataisymas: 2014 irgi nė viena Baltijos šalis nepateko į finalą.
Superiniai rezultatai, labai džiaugiuosi dėl kroato ????????????