Organizavimas

Kijeve praūžė „Eurovizijos“ atidarymo šventė – dalyviai žengė raudonuoju kilimu

DSC_0021Sekmadienio popietę Ukrainos sostinėje Kijeve, prie Marinskio rūmų nutiestu rekordinio ilgio raudonuoju kilimu, kepinant saulei, žengė 42-iejų šių metų „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių atlikėjai, renginio prodiuseriai ir vedėjai. Kiekvienas iš jų stengėsi išsiskirti įspūdingais drabužiais arba ypatingu bendravimu su žurnalistais.

DSC_0054

Atlikėjai pozavo fotografams ir atsakinėjo į žurnalistų klausimus. 17 val. vietos laiku prasidėjusi šventė užtruko kiek ilgiau nei planuota – dalyviai mėgavosi dėmesiu ir neskubėjo pasiekti kitoje raudonojo kilimo pusėje jų laukiančių automobilių. Nors prie kiekvienos delegacijos stovėjo apmokyti savanoriai, kurie turėjo koordinuoti srautą, viskas ne visuomet vyko sklandžiai.

DSC_0727

 

DSC_0702

DSC_0116

Lietuvos atstovai, grupė „Fusedmarc“, ant raudonojo kilimo lipo praėjus daugiau nei pusantros valandos nuo renginio pradžios. Beveik pusvalandžiu vėliau nei planuota pasirodę Denisas ir Viktorija atidarymo šventei pasirinko juodus drabužius, o juos lydėjo delegacijos vadovas Audrius Giržadas. Puikiai nusiteikę atlikėjai sulaukė nemažai žurnalistų dėmesio, taip pat džiugino susirinkusius spaudos atstovus bei gerbėjus padainuodami kūrinio „Rain of Revolution“ fragmentą.

DSC_0524

Pasibaigus kelionei raudonuoju kilimu, dalyviai buvo vežami ant „Euroklubo“ stogo įrengtos sraigtasparnių pakilimo aikštelės, kur jų laukė ant helio balionų pakabintos nacionalinės vėliavos. Atlikėjams parašius linkėjimus, vėliavos buvo paleidžiamos į orą, o dalyviai leidosi į „Euroklubą“, kuriame vyko atidarymo vakarėlio dūzgės.

Daugiau nuotraukų iš renginio.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Sdsd
Sdsd
prieš 6 metus

O