Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Harmoningi Nyderlandai ir čigoniška Vengrijos repeticija

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteriai Tautvydas ir Virginija.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šeštadienio rytą pirmosios Tarptautinio parodų centre pasirodė Nyderlandų sesės. Grupės „O’G3NE“ merginos galėtų tobulai dainuoti ir pažadintos ketvirtą ryto – jų vokalai, kaip visuomet, skambėjo nepriekaištingai. Pasikeitimų pasirodyme nėra, scenoje dominuoja tamsios spalvos, o ekranuose kartais galime pamatyti kūrinio „Lights and Shadows“ žodžių eilutes. Merginų judesiai sinchroniški, Lisa, Amy ir Shelley dėvi vienodos spalvos sukneles, tačiau kiekviena iš jų turi savų detalių. Šiuo metu manyčiau, jog Nyderlandų šansai patekti į finalą yra visai neblogi, tačiau kūriniui trūksta išskirtinumo ir jis gali pasimiršti.


venrgija

Didelių pokyčių Vengrijos antrosios repeticijos metu nelaukėme – Joci į „Euroviziją“ atvežė pasirodymą, identišką matytam nacionalinės atrankos metu. Vienintelė mažytė detalė – šį kartą dainininkas, šokėja ir smuikininkė, talkinanti jam scenoje, jau vilkėjo drabužius, kuriuos televizijos žiūrovai išvys ketvirtadienio vakarą. Po nacionalinio finalo daugelis įvardijo, jog Joci pasirodymui trūko užtikrintumo, bet šiandien buvo užpildyti visi trūkumai.

Po antrosios repeticijos drąsiai galima sakyti, jog Vengrija tikrai nenutrauks savo sėkmės ir finale pasirodys jau 7 kartą iš eilės. Žinant, kaip Europa myli folkloro pripildytus pasirodymus, o tautiškos muzikos ir repo mišinys šį kartą ypač darniai dera, galima teigti, jog Vengrija laisvai užsitarnaus vietą finaliniame dešimtuke.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus