Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Prancūzijos atstovė scenoje pasirodys viena

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pirmąsias individualias finalininkų repeticijas užbaigia Prancūzijos atstovė Alma. Daugelis laukė šio kūrinio prezentacijos scenoje, kadangi nuo jos turėtų priklausyti šių metų prancūzų sėkmė.

Stebuklas neįvyko. Scenoje Alma pasirodė visiškai viena ir pati pasirodymo įtikinamai atlikti nesugebėjo. Dainuoti Alma pradeda prietemoje, vėliau ekranuose matome įspūdingą miesto kraštovaizdį. Ekranuose diena pereina į vakarą, kaip uždainis į priedainį. Alma atlieka savo išskirtinę choreografiją – eina iš scenos vidurio į priekį, vėliau švelniai mojuoja ranka. Vėliau juda atgal, ir taip kiekvieno priedainio metu. Ekranuose vyrauja auksinės spalvos, demonstruojamas Paryžius, akcentuojamas Eifelio bokštas. Tarpusavy sąveikauja vaizdas ekrane ir filmavimas, sukuriamas įdomus judesio efektas. Antro priedainio metu ekranuose matome daugiabučių langus, kuriuose šoka žmonių šešėliai.

Alma vilki trumpą juodos ir baltos spalvų raštų suknelę, papuoštą kristalais. Atlikėja atrodo kerinčiai, tačiau jai trūksta plastikos ir atsipalaidavimo scenoje. Jos eisena atrodo sukaustyta. Tiesa, vokalas, dėl kurioje daugelis jaudinosi, skambėjo pakankamai gerai, pritariantieji vokalistai puikiai atliko savo funkciją.

Bendras įspūdis yra geras, tačiau akivaizdu, jog daugelis tikėjosi iš Prancūzijos žymiai daugiau.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus