Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Kijevo scenoje – auksinis Lucie Jones pasirodymas

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Pirmą kartą scenoje šiandien pasirodė ir Jungtinės Karalystės atstovės Lucie Jones su kūriniu „Never Give Up On You“, kurio viena iš kūrėjų – 2013 metais „Euroviziją“ laimėjusi Emmelie De Forest. Jeigu nemažai šalių nusprendė iš esmės tik minimaliai modifikuoti nacionalinių atrankų pasirodymus, tai britų delegacija pasielgė priešingai. Atrankoje matytą juodą ir raudoną spalvų derinį Kijeve, bent didžiąją kūrinio dalį, keičia auksinės ir rudos spalvų mišinys.

Scenoje atlikėja viena, už jos pastatyta milžiniška stiklinė vėduoklė, kurioje iš šonų atsispindi Lucie atvaizdas. Atlikėja kūrinio metu bendrauja su kameromis, galime matyti daug kadrų iš arti, tad pasirodymas atrodo gan intymus. Kamerų darbas atrodė ne itin išdirbtas, tačiau komanda dar turi laiko sukurti gražesnius kadrus.

Ne itin gražiai atrodė ir vokalistės pasirinkta suknelė – ji tiesiog per paprasta populiariausiam muzikos konkursui pasaulyje. Taip pat kliuvo ir Lucie rankų judesiai, kartais jie buvo keisti ir nerangūs. Kalbant apie vokalinį atlikimą, mergina išties su savo balsu tvarkosi puikiai ir bent jau čia jokių priekaištų jai nėra.

Paskutinio bandymo metu išvydome ir kulminacijoje naudojamą pirotechniką, kuri atrodo įspūdingai. Visgi, išlieka dvilypis jausmas, jog geltonumo scenoje yra kiek per daug ir pati Lucie tiesiog paskęsta scenoje. Kol kas sunku vertinti Jungtinės Karalystės galimybes, tačiau bent jau šiuo metu panašu, jog galima tikėtis neblogo rezultato.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus