Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Vokietijos pasirodyme – savito braižo trūkumas

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Sceną pirmą kartą išbando vokietė Levina su daina „Perfect life“. Pasirodymas pradedamas filmuoti iš viršaus. Atlikėja guli scenos vidury, ją supa visata ir žvaigždės, rodomos ant grindų LED ekrano. Vaizdas išties gražus. Toliau atlikėja atsikelia ir dainuoja stovėdama. Ekranuose didžiąją pasirodymo dalį matome baltos ir pilkos spalvos abstrakčias bangas. Daugiau nieko ypatingo nevyksta. Tiesa, pasirodymo gale prasidėjo fejerverkų lietus, tačiau jis nederėjo prie muzikos, kadangi pirotechnika turėjo sustiprinti kūrinio kulminaciją, tačiau dainoje „Perfect life“ nėra ką stiprinti. Viskas skamba vientisai nuo pradžios iki galo.

Levina vilki šviesiai pilką palaidinę su atvira nugara ir ilgą tamsesnio atspalvio sijoną. Vokalas skamba švariai ir puikiai dera su pritariančiųjų vokalistų balsais. Levina pastoviai šypsosi, atrodo nuoširdi, tačiau abejoju, kad to pakanka geram rezultatui.

Šių metų Vokietijos paraiška yra neįdomi ir nepasižymi individualumu. Viskas yra vienoda nuo pradžios iki galo – muzika, emocijos, vokalas. Pasirodymas eina ir praeina, po savęs nepalikdamas jokių įspūdžių. Tai yra dar blogiau nei paruošti blogą ar skandalingą pasirodymą. Jį bent jau kažkas įsimins. Nenustebsiu, jog tai yra dar viena vokiečių paraiška, nesulauksianti nė vieno taško finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus