Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Sujaukta Bulgarijos repeticija

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Prieš pat Lietuvos atstovus antrojo pusfinalio metu į sceną lips Bulgarijos delegacija su Kristian Kostov priešaky. Jis yra pats jauniauias šių metų konkurso dalyvis bei pirmasis dainininkas pasirodysiantis „Eurovizijoje“, kuris gimė jau dvidešimt pirmajame amžiuje. Vos tik pasirodžius kūriniui „Beautiful mess“, atlikėjas iškart šovė tarp gerbėjų ir lažybų kompanijų populiariausiųjų, o šiandieną Tarptautiniame parodų centre įvykusi jo repeticija spaudos atstovų nesužavėjo taip, kaip buvo tikimasi, nes buvo palydėta vos pavienių plojimų.

Po įspūdingo vaizdo klipo, atrodo jog „Eurovizijoje“ galėjome tikėtis įspūdingos choreografijos bei daugybės pagalbininkų scenoje, deja Kristian pasirodo vienas. Jam padeda pritariantieji vokalistai, bet kaip jau įprasta šiais metais, girdime tik jų balsus. Ekranuose vyrauja gamtos stichijų tema, daina yra pabaigiama su stipriu lietumi, kas prideda papildomo dramatiškumo. Gan įspūdingai atrodo baltos linijos, kurios yra pavaizduotos lyg sklandančios ore. Nors vaizdas ekrane atrodo gan neblogai, vieniša daininko figūra atrodo gan liūdnai vienišai didelėje scenoje.

Kristian balsas vietomis skambėjo neužtikrintai, bet galima tikėtis, jog iki kito ketvirtadienio gyvų stransliacijų tai bus išspręsta. Iš už užkulisių sklindantys pritariančiųjų dainininkų balsai atrodo lyg būtų nesuderinti su Kristian ir tai šiek tiek erzina. Dėl techninių nesklandumų Bulgarijai leido pratęsti repeticiją, tad Lietuvos atstovai neramiai midžikavo užkulisiuose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus