Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Norvegai žais saugiai — lieka prie pirminės idėjos

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Antrieji šį rytą Tarptautinio parodų centro sceną išbandė Norvegijos atstovai JOWST ir Aleksander Walmann. „Eurovizijos“ žiūrovus jie bandys sužavėti pasirodymu, kuris jiems netikėtai atnešė pergalę Norvegijos nacionalinėje atrankoje.

Dainos „Grab the moment“ atlikimas liko praktiškai nepakitęs – be pagrindinio vokalisto Aleksander matome tris instrumentalistus, kurie stovi prie masyvių juodų stalų išmėtytų po sceną. Pastarieji veidus yra paslėpę po kaukėmis, o dainos kūrėjas JOWST neatsisakė savo pagrindio įvaizdžio detale tapusios kaukės su LED lemputėmis. Vienintelė naujovė – jog Aleksander mikrafono stovas šviečia baltai, kas galbūt ir atrodo įspūdingai, bet antroje kūrinio dalyje, kai yra sumažinamas šviesų skaičius platformos viduryje, dainininko veidas lieka šešėlyje. Prie dainos momentais prisijungia užkulisiuose stovintys pritariantiej vokolaistai. Kūrinys yra atliktas su pasitikėjimu ir žaismingumu, o balsai skamba puikiai.

Ekranai nusidažo purpurine spalva, o projektoriai gan intensyviai žaidžia su šviesos prožektoriais. Vertinant bendrą scenos vaizdą viskas atrodo atrinkta skoningai ir puikiai suderinta – sunku būtų rasti prie ko prikibti. Po Kroatijos pasirodymo norvegai tikrai patrauks žiūrovų dėmesį, o neįprastas konkursui pasirodymas ir skambesys taip pat turėtų padėti atrasti gerbėjų ir tarp Europos gyventojų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius M.
Giedrius M.
prieš 6 metus

O kur video ? 🙂