Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

San Marinas kvies žiūrovus šokti disko stiliumi

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Ketvirtą repeticijų dieną Tarptautiniame parodų centre atidarė „Eurovizijos“ legenda tituluojama Valentina Monetta, kuri savo jėgas konkurse bando jau ketvirtą kartą, o šiais metais jai scenoje taip pat gelbėjo amerikietis Jimmie Wilson.

Nenuostabu, jog San Marino repeticija aplodismentais ir šūksniais buvo palydėta jau nuo pat pirmų dainos akordų, o dauguma spaudos atstovų drąsiai plojo į taktą. Konkursinės patirties jau turinti Valentina daugelį žurnalistų pažįsta iš buvusių konkursų, o per daugybę aplankytų „eurovizinių“ vakarėlių ji kone tapo šeimos dalimi. Dauguma reporterių spaudos centre lūkuriavo jau gerokai prieš repeticijos pradžią – niekas nenorėjo praleisti bene vieno labiausiai aptarinėjamų pasirodymų.

Dainos „Spirit of the night“ pasirodymas buvo geresnis nei iš pradžių manė ir mūsų komanda. Abu atlikėjai scenoje vilki juodas odines kelnes, prie kurių Jimmy priderina juodą blizgantį švarką, o Valentina – auksiniais blizgučiais išpuoštus marškinėlius. Pastarieji atrodė gan pigiai, visai ne kaip tarptautinio lygio konkursui, tad tikimės, jog tai tikrai nebuvo vienintelis atlikėjos variantas. Dainininkė taip pat yra pasikabinusi nedidelę rankinę per petį, kas atrodo šiek tiek keistai – suprantama, kad tai yra neatskiriama aprangos dalis, kai einama į naktinį klubą, bet nepanašu, jog per trijų minučių pasirodymą „Eurovizijoje“ jai prireiks lūpdažio ar pudros slepiamų jame.

Dainininkų balsai skamba lygiai taip pat kaip ir vaizdo klipe, ko tikrai nebūtų galima pasakyti apie kitus šių metų „Eurovizijos“ dalyvius. Ekranuose žaidžia rožinė ir auksinė spalvos, o San Marino atstovams scenoje padeda trys pritariantieji vokalistai. Nenuvertinkite šios šalies atstovų – jie jus gali labai nustebinti kitą ketvirtadienio vakarą ir net patys nenustebsite kai pakilsite nuo sofų ir imsite judėti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus