Fanai

Kijeve praūžė „Euroklubo“ atidarymo vakarėlis

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

DSC_0411 euroclubVakar Kijeve iškilmingai buvo atidarytas „Euroklubas“, kuris jau netrukus taps viena populiariausių „Eurovizijos“ gerbėjų susibūrimo vietų. Klubas  įsikūręs Parkovyj gatvėje, kuriai pasiekti pėsčiom nuo pagrindinės miesto gatvės Kriščiatik prireikė pusvalandžio. Maršrutas neatrodė pats saugiausias, praėjome tamsias apleistas gatves be skiriamųjų ženklų, tačiau vietą radome. Prie įėjimo mus pasitiko apsauga, kuri ne tik tikrina svečių akreditacijas, tačiau, kaip oro uoste, skenuoja krepšių turinį. Įdomu, jog įeidami, turėjome parodyti, jog mūsų atnešta technika (telefonai, fotoaparatai, vaizdo kameros, kompiuteriai) veikia. Ta prasme, jeigu žurnalisto kompiuteris ar telefonas netikėtai išsikrovė, daiktus jam teks laikinai palikti pas apsaugą. Viskas dėl saugumo sumėtimų.

Pirmieji į renginį atvyko šių metų „Eurovizijos“ vedėjai Timur, Oleksandr ir Volodymyr, kurie pasakojo susirinkusiems apie savo pasiruošimus ir lūkesčius.

DSC_0120

Koncertinę programą pradėjo Moldovos atstovai „Sunstroke Project“ be „eurovizinės“ dainos „Hey mamma“, atlikę kelis kūrinius iš savo repertuaro.

DSC_0187

Netrukus sceną perėmė šių metų „Eurovizijos“ šeimininkės, Ukrainos atstovai „O.Torvald“. Savo pasirodymą grupė pradėjo nuo „eurovizinės“ paraiškos „Time“. Kolektyvas taip pat pristatė kelias savo albumo dainas, kurias salė priėmė itin šiltai.

DSC_0227

DSC_0274Daugelis žiūrovų nepraleido progos išsitraukti telefonus – fotografavo, filmavo arba tiesiogiai transliavo reginį per socialinius tinklus.

DSC_0170

Netrukus po ukrainiečių pasirodymo prasidėjo „eurovizinė“ diskoteka, o sceną užėmė įspūdingo grožio šokėjos, kurių apdarai vertė išsižioti iš nuostabos.

DSC_0292

DSC_0391

DSC_0411

DSC_0456

„Euroklube“ tvyro ypatinga atmosfera, nes čia skamba geriausia „eurovizinė“ muzika, o lankytojai visas dainas moka atmintinai. Be to, tik čia galima paragauti šotų, pavadintų „Eurovizijos“ dalyvių garbei. Brangiausias iš „eurovizinės“ kategorijos gėrimų yra „Ruslana“.

DSC_0411

„Euroklube“ galima ne tik susipažinti su konkurso gerbėjais ir žurnalistais iš įvairių šalių, tačiau ir sutikti šių metų delegacijas arba net atstovus. Mūsų reporterei Virginijai pasisekė pabendrauti su šių metų Australijos viltimi Isaiah.

DSC_0153

„Eurovizinių“ vakarėlių ciklas tik prasideda. Artimiausias dvi savaites Kijevo svečių laukia įspūdingi teminiai vakarėliai, kuriuose , esu įsitikinęs, patirsime dar daugiau įspūdžių ir būtinai pasidalinsime jais su jumis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus