Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Nyderlandai „Eurovizijai“ paruošė tobulus vokalus

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Šeštu numeriu lygiai po savaitės į sceną lips seserų trio „O‘G3NE“. Jau pirmosios repeticijos metu jos pademonstravo savo sceninius apdarus – juodas sukneles ir kombinezoną, gausiai išpuoštus blizgučiais. Nepaprasta harmonija garsėjančios dainininkės tai visiškai išpildo ir „Eurovizijoje“ – daina skamba taip darniai, jog sunku atskirti jog tai trys skirtingi balsai, o ne vienas.

Scena šiek tiek atrodo tuščia, nes merginos pasirodymo metu pajuda vos kelių žingsnių atstumu nuo savo nuolatinės stovėjimo vietos. Užpildyti to nebuvo pasitelktos vizualizacijos, kuriose dažniausiai matomos žvakių šviesos bei dainos žodžiai.

Vertinant bendrą repeticijos vaizdą, mano ir Andžej nuomonės šiek tiek išsiskyrė. Nors merginos turi tikrai įspūdingus vokalus, scenoje gražiai žiūrisi, antrojo pusfinalio metu yra daugybė atlikėjų, kurių paraiškos labiau išsiskiria iš minios, o Nyderlandų delegacijos repeticija manęs neįtikino paiimti telefoną ir išsiųsti žinutę padėsiančią joms priartėti prie finalo.  Andžej mano, jog seserys turi bene tobuliausius vokalinius duomenis iš visų konkursantų. Deja, visą pasirodymo sėkmę jos stato ant savo balsų galybės ir visiškai pamiršta apie kitus konkurse labai svarbius dalykus kaip vizualizacijos, choreografija ir scenos užpildymas. Per „Eurovizijos“ istoriją esame regėję daugybę šalių, kurios neturėdamos įspūdingiausių balsų, puikia scenografija sugebėjo prasiskinti kelią tarp finalo dalyvių, o ar šiuo atveju, bloga pasirodymo režisūra nesumažins tobulų vokalų sėkmės?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius M.
Giedrius M.
prieš 6 metus

Pritariu pilnai Virginijos nuomonei.