Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Kijeve nuaidėjo pirmoji Slovėnijos repeticija

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Slovėnijos garbę konkurse ginantis Omar scenoje pasirodys su net 10 metų brandintu kūriniu „On my way“. Prieš dvylika metų pirmą kartą „Eurovizijoje“ pabuvojęs dainininkas, regis, nepasimokė iš savo klaidų, o žiūrovus prie televizijos ekranų bandys sužavėti ne tik senamadišku skambesiu pasižyminčia daina, bet ir stipresnio įspūdžio nepaliekančiu pasirodymu.

Vienas iš stipriausių pasirodymo aspektų – nuolat kintantis apšvietimas. Dainos metu žiūrovams arenoje taip pat bus išdalyti žibintai, kurie turėtų sukurti gan šiltą ir romantišką atmosferą. Per Slovėnijos dainą taip pat pirmą kartą bus panaudota gigantiška apšvietimo konstrukcija, kuri nusileis nuo scenos viršaus.

Visgi jau turima patirtis dainininkui nepadėjo nugalėti jaudulio – repeticijos metu jis atrodė pasimetęs ir matyti, jog sunkiai susivaldo su jauduliu. Antrojo bandymo metu situacija šiek tiek pagerėjo, atlikėjas netgi bandė šiek tiek flirtuoti su kamera, tačiau tai atrodo labiau maniakiškai nei romantiškai, ir verčia pasirodymo stebėtojus pasijausti labai nepatogiai. Nors Omar balsas, ypač kai daina pasiekia aukščiausią tašką, skamba gan įspūdingai, bet pasirodymo visuma yra labai blanki ir trūksta bent lašelio charizmos.

Per pusvalandį vykusią repeticiją slovėnas savo kūrinį atliko tris kartus, bet susirinkusiems spaudos centre jų buvo tikrai per daug. Atlikėjo padarytas vokalines klaidas žurnalistai nulydėjo juokais, o vertinant jau įvykusias pirmojo pusfinalio dalyvių repeticijas panašu, jog Slovėnija susikaus su Čekijos atstove dėl paskutinės vietos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
warduzz
warduzz
prieš 6 metus

Bet kai kurie sako, kad jis gerai per tą repeticiją padainavo…