Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Artsvik iš Armėnijos pristatys prabangų šou su modernia choreografija ir fejerverkais

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Stebint armėnų pasirodymą nuo pat pirmųjų akimirkų galima atpažinti švedų režisierės Sashos Jean Baptist darbų bruožus. Pasirodymo metu naudojama ta pati spalvų gama, kurią regėjome oficialiame vaizdo klipe. Dinamiška kadrų kaita ir sceną apgaubianti rožinė spalva prietemoje sukuria mistinę atmosferą. Kelis kartus ekranuose galima išvysti apskritimą, kurio centre vaizduojama mergina. Būtent apie ją savo dainoje pasakoja Artsvik. Vėliau prie dainininkės prisijungia dvi šokėjos, kurios šoka modernią choreografiją. Didžiąją jos dalį sudaro judesiai rankomis, tačiau viskas atrodo stilingai ir puikiai tinka prie aranžuotėje skambančių įvairių kraštų tautinių motyvų. Dainos kulminacijoje iš ekrano tarsi išskrenda rožinis paukštis ir suka ratą aplink visą sceną.

Prie Artsvik vokalo neprikibsi, visos natos išdainuotos švariai ir be ypatingų sunkumų. Atlikėja vilki juodą odinį kostiumėlį ir susirišusi plaukus į kuodą, visai kaip mėgsta grupės „Fusedmarc“ vokalistė Viktorija. Beje, tiesioginių transliacijų metu atlikėja turėtų vilkėti armėnų dizainerių sumodeliuotą suknelę.

Trečio bandymo metu taip pat buvo įjungta pirotechninė instaliacija. Ugnies pliūpsniai, fejerverkų fontanai ir dūmai atrodė įspūdingai. Jau nekantrauju išvysti šį pasirodymą gyvai salėje.

Artsvik su savo daina „Fly with me“ kol kas sulaukė daugiausia ovacijų spaudos centre. Ir išties, šią akimirką atrodo, jog ji taps šios dienos repeticijų lydere.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus