Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Kipras „Eurovizijos“ scenoje bando atrasti gravitaciją

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Kiprui atstovaujantis Hovig bendradarbiauja su Švedijos kompozitoriumi Thomas G:Son, kuris konkursui yra sukūręs ne vieną sėkmingą kūrinį, įskaitant šokių aikšteles Europoje užkariavusią 2012 metų laimėtoją „Euphoria“. Nenuostabu, jog ir iš Kipro vardu skambėsiančio kūrinio „Gravity“ buvo tikimasi puikiai sustyguotos choreografijos. Deja, realybė nuvylė – Hovig scenoje pasirodo kartu su dviem šokėjais, kurių striksėjimas nepadeda atskleisti kūrinio ritmikos potencialo.

Kūrinio metu atlikėjas net kelis kartu vaikšto ant grindų esančiomis linijomis ir drauge su šokėjais bando išlaviruoti stovėdamas ant vienos kojos – tai, beje, yra labiausiai akcentuojamas judesys priedainio metu. Šiek tiek komiškai atrodo scena, kai šokėjai laiko pagrindinio dainininko koją – nors visa tai asocijuojasi su apdainuojama gravitacija, Kipro repeticija palieka daugybę klausimų, ir nebūtinai tai sukelia intrigą.

Tiesa, gan gerą įspūdį sukuria momentas, kai sekundę užtemus televizijos ekranams, pagrindinį atlikėją išvystame gulintį ant grindų, kuriose atsispindi sūkurys. Hovig scenoje vilki juodą švarką su sidabriniais burbuliukais, o vizualizacijos ekrane sceną pakaitomis nudažo vis kita spalva. Ir nors pirmojo bandymo metu dainininko balsas skambėjo neužtikrintai, netrukus jis „įsivažiavo“ ir bent jau vokaline prasme pasirodymas buvo atliktas gerai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus