Organizavimas

Lietuvos atstovai „Fusedmarc“ jau ateinantį pirmadienį išvyksta į Kijevą

fusedmarcruosiasiispanijai

Dar ne taip seniai visi kartu rinkome Lietuvos atstovus nacionalinės atrankos finale, o jau netrukus seksime grupės „Fusedmarc“ nuotykius Kijeve.

Kovo mėnuo buvo aktyvus daugeliui šių metų „Eurovizijos“ dalyvių, tarp jų ir mūsų atstovams „Fusedmarc“. Grupės nariai koncertavo „euroviziniuose“ renginiuose Tel Avive, Amsterdame ir Madride, kurių metu ne tik pristatė užsienio publikai savo konkursinį kūrinį „Rain of revolution“, tačiau taip pat bendravo žurnalistais bei pažindinosi su kitų šalių atstovais. Viktorija ir Denisas jau kelis kartus žengė raudonu kilimu, fotografavosi prie foto sienų bei dalino autografus gerbėjams. Tokio tipo renginiai yra lyg tam tikra repeticija prieš didžiąją „Euroviziją“, todėl galime tikėtis, jog mūsų atstovai Kijeve nepasimes ir jausis užtikrintai.

„Eurovision Spain Party“ nuotr.
Raudonas kilimas Madride / Esckaz.com nuotr.

Paaiškėjo, jog užsienyje vykusių renginių metu buvo nufilmuota medžiaga, kurią išvysime netrukus pasirodysiančiame „Rain of revolution“ vaizdo klipe. Grupės vokalistė Viktorija taip pat atskleidė, kad „Eurovizijos“ scenoje vilkės raudoną suknelę ir jokių būdu neatsisakys ryškaus įvaizdžio akcentu tapusio plaukų kuodo. Pasirodymo metu taip pat turėtume išvysti išskirtines vizualizacijas ekranuose bei specialiai konkursui suprojektuotą konstrukciją – stiklinę širdį. Viktorijai scenoje talkins keturios pritariančiosios vokalistės ir Denisas.

Lior Rotstein nuotr.
„Fusedmarc“ pasirodo Tel Avive / Lior Rotstein nuotr.

Kaip atrodys šių metų Lietuvos pasirodymas „Eurovizijoje“ sužinosime jau gegužės 3 dieną, kuomet grupė Tarptautiniame parodų centre turės savo pirmąją individualią repeticiją. Iš Vilniaus į Kijevą Lietuvos delegacija išskris jau ateinantį pirmadienį. Nuo 9 val. ryto Vilniaus oro uoste bursis grupės gerbėjai, norėsiantys palinkėti Lietuvos „eurovizinei“ komandai lengvo skrydžio bei sėkmės 62-ąjį kartą vyksiančiame dainų konkurse.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus