„ONUKA / Grupės asmeninio archyvo nuotr.
Organizavimas

Paaiškėjo, kokie svečiai pasirodys „Eurovizijos 2017“ finale

„ONUKA / Grupės asmeninio archyvo nuotr.
„ONUKA / Grupės asmeninio archyvo nuotr.

Pershyj:UA televizija paskelbė, jog 2017 metų „Eurovizijoje“ svečių teisėmis pasirodys abi konkurso nugalėtojos iš Ukrainos – Jamala ir Ruslana. 2004 metų „Eurovizijos“ nugalėtoja antrajame pusfinalyje pristatys savo naują singlą, kuris, pasak pačios atlikėjos, leis jai pademonstruoti neseniai įvaldytą egzotinę vokalo techniką. O Jamala, kuri, tarp kitko, vakar surengė koncertą Vilniuje, pirmojo pusfinalio metu atliks orkestrinę „1944“ versiją ir dainą „Zamanyly / Заманили“. Finale Jamala pristatys naują singlą „I believe in U“, kuris bus atliktas kartu su televizijos projekto „Ukrainos balsas“ vokalistėmis.

Konkurso organizatoriai nusprendė, jog didžiojo finalo metu taip pat pasirodys ukrainiečių elektroninės muzikos grupė, neturinti nieko bendro su „Eurovizija“  – „ONUKA“. Kolektyvą sudaro garsus Ukrainos prodiuseris Eugene Filatov ir vokalistė Nata Zhyzhchenko. Pirmasis „ONUKA“ singlas buvo išleistas 2013 metais, o jau po metų grupė didžiavosi savo debiutiniu albumu, kuriame daugiausiai klausytojų dėmesio sulaukė tokie hitai, kaip „Look“, „When I met you“ arba „Time“. Praeitais metais grupė pristatė EP albumą „Vidlik“. Kol kas neaišku, kokį būtent kūrinį „ONUKA“ atliks Tarptautinio parodų centro scenoje, tačiau organizatoriai atskleidė, jog vokalistei talkins Nacionalinis tautinių instrumentų orkestras.

„Visų trijų renginių metu norime pristatyti Ukrainą kaip progresuojančią šalį ir pateikti žiūrovams išskirtinį reginį, kuriame persipintų tautiškumas ir šiuolaikinė muzika“, – Pershyj:UA pranešime pasakojo renginio prodiuseris iš Švedijos Christer Björkman.

Primename, jog per pastaruosius kelerius metus „Eurovizijoje“ svečių teisėmis jau buvo pasirodę šie garsūs atlikėjai: Justin Timberlake, Martin Grubinger, Emin, Jan Delay, „Madcon“, Goran Bregović, Darin, Agnes ir kt. Šių metų konkurso organizatoriai žada, jog renginio metu išvysime dar daugiau svečių pasirodymų, o savo talentus turės galimybę pademonstruoti ir renginio vedėjai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus