Fanai

Kovo 25 dieną latviai surengs ketvirtąjį „Eurovision Pre-Party Riga“ koncertą

OGAE Latvia nuotr.
OGAE Latvia nuotr.

Jau kovo 25 dieną Latvijos sostinėje Rygoje praūš „Eurovision Pre-Party Riga 2017“ renginys, kurio metu pasirodys šių metų konkurso dalyviai ir svečiai.

Šalims baigiant išrinkti paskutiniuosius savo atstovus gegužę vyksiančiam konkursui, prasideda du mėnesius truksiantis pasiruošimo periodas. Jo metu dainininkai tobulina savo pasirodymus, dalyvauja spaudos konferencijose ir pasirodo įvairiuose renginiuose. Vienas iš jų – OGAE Latvijos „Eurovizijos“ gerbėjų klubo organizuojamas „Eurovision Pre-Party Riga“.

Kadangi kiekvienų metų vakarėlio tema atitinka „Euroviziją“ organizuojančios šalies tradicijas, tad šiemet kovo 25 dieną vyksiantis „Eurovision Pre-Party“ bus švenčiamas ukrainietiškai. Pagrindinė vakaro viešnia taps 2004 metais „Euroviziją“ laimėjusi ukrainietė Ruslana. Taip pat savo dalyvavimą jau patvirtino šių metų Baltarusijos, Lenkijos, Latvijos atstovai. Tiesa, tai tik pirminis sąrašas, netrukus kviestinių svečių būrys turėtų padidėti.

Sužinoti daugiau informacijos bei įsigyti bilietus į renginį galite oficialiame tinklalapyje, paspaudę šią nuorodą. 

Nuotrauka-7

Praėjusiais metais vykęs renginys sulaukė didelio žiniasklaidos bei „Eurovizijos“ gerbėjų dėmesio.  Į Rygą atvyko Estijos, Bulgarijos, Maltos, Šveicarijos, Serbijos, Izraelio, Baltarusijos bei Ispanijos atstovai. Kelias savo dainas pristatė ir praeitų metų Latvijos atstovas Justs. Šventę sudarė dieninė ir vakarinė dalis. Nuo ryto svečiai dalyvavo įvairiose radijo bei televizijos laidose, dalino interviu, taip pat lankėsi ekskursijoje po Rygos senamiestį, o vakare atliko savo konkursines dainas „Spikeri“ koncertų salėje. Vakaro vinimi tapo 1984 metais „Euroviziją“ laimėjusių švedų „The Herreys“ pasirodymas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus