„Yuotube“ nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Slavko iš Juodkalnijos „Eurovizijoje“ dainuos „Space“

„Yuotube“ nuotr.
„Yuotube“ nuotr.

Šiandieną paaiškėjo dar vienas „Eurovizijos“ scenoje skambėsiantis kūrinys. Tai „Space“, kurį atliks ekstravagantiškasis Slavko Kalezić iš Juodkalnijos. Dar praėjusių metų pabaigoje uždaru būdu išrinktas dainininkas beveik tris mėnesius brandino savo konkursinį kūrinį.

Prie „Space“ kūrimo prisidėjo ne tik garsūs Juodkalnijos kompozitoriai, bet ir švedas Stefan Örn, kuris dirbo net prie keturių gan sėkmingų Azerbaidžano pasirodymų („Drip Drop“ (2010), „Running scared“ (2011), „When the music dies“ (2012) ir „Start a fire“ (2014).

31-erių Slavko gimtinėje išgarsėjo 2013 metais, kai sudalyvavo Adrijos „X-Faktoriaus“ laidose. Juodkalnijos nacionaliniame teatre jis gilinosi į dainavimą ir šokį. Tai, beje, puikiai atsispindi ir jo naujausiame vaizdo klipe. Prieš dvejus metus išleidęs pirmąjį studijinį albumą, dainininkas neapleido ir teatro – yra sukūręs vaidmenis daugiau nei 30 spektaklių.

Primename, jog Juodkalnija pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, gegužės 9 dieną. Kaip manote, ar „Space“ pavyks pasiekti finalą?

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus